Mini Dam tot DamlopenTerug naar het overzicht

zaterdag 1 juni 2024
Schrijf je nu in voor de Mini Dam tot Damlopen op 22 september in Amsterdam-Noord of Zaandam!
Wil jouw kind ook een keer de Dam tot Damloop beleven? Dat kan tijdens de Mini Dam tot Damloop in Amsterdam of Zaandam! Speciaal voor kinderen van 4 t/m 13 jaar is er een korte en lange afstand. Na de run zijn er nog vele leuke kidsactiviteiten en kan je de ‘Damlopers’ aanmoedigen die daarna langs rennen!

Schrijf jij je kids nu in? Na afloop ontvangt hij of zij een unieke medialle, toffe actiefoto’s en een flesje drinken bij de finish. Het startnummer kan worden opgehaald voor de start van de Mini Dam tot Damloop.

Amsterdam-Noord
De start vindt plaats op het schoolplein van de Bonkelaar en de finish is bij het schoolplein van de Bonkelaar. Na de finish kun je genieten van alle Damlopers die daarna langskomen. Dus blijf allemaal hangen en moedig ze aan!

Er zijn twee afstanden:
1,0 km (4 t/m 7 jaar)
1,8 km (8 t/m 13 jaar)

Zaandam
Start de Mini Dam tot Damloop in Zaandam vanaf de Burcht en geniet na de finish op de Peperstraat van jouw medaille. Vergeet ook zeker niet naar het speciale kinderfeest te gaan met super leuke optredens en kinderactiviteiten. 

Er zijn drie afstanden:
0,6 km (4 t/m 7 jaar)
1,2 km (8 t/m 9 jaar)
2,2 km (10 t/m 13 jaar)


Check voor meer informatie de roze websitebutton!

Mini Dam tot Damloop


Amsterdam
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen