Korting op de Cultuur FerryTerug naar het overzicht

Handige en leuke hop on-hop off vaarttocht langs musea in Amsterdam! Nu met tijdelijke KIDSPROOF korting.
Stap aan boord van de Cultuur Ferry en vaar langs de culturele hoogtepunten van de stad! Vanaf het water ontdek je Amsterdam weer op een hele andere manier. Extra speciaal, je kunt de stad en attracties van heel dichtbij bekijken. Tijdelijk met speciale KIDSPROOF introductie korting.

Met aanlegsteigers in de buurt van de culturele bezienswaardigheden, kun je gemakkelijk op- en afstappen om musea zoals Het Scheepvaartmuseum, Artis, Het Grachtenmuseum en het Joods Museum Junior te verkennen. De museumgidsen aan boord vertellen het geschiedenisrijke verhaal van de stad en de instellingen langs de route.

Bezoekers kunnen zelf de keuze maken wanneer zij op- en afstappen en welke musea zij bezoeken. Je Cultuur Ferry kaartje is 24 uur geldig, dus je kunt ook op de ene dag het ene museum en een ochtend later een ander museum bezoeken.

De Cultuur Ferry is geschikt voor alle leeftijden. En superhandig als je met een gezelschap bent en makkelijk door de stad wil toeren!

De totale vaart duurt in totaal 1 uur en 40 minuten en elke 35 minuten vertrekt een historische sloep vanaf Amsterdam Centraal Station. Dus je kunt ongeveer ieder half uur weer opstappen. Met een handige app kun je precies zien waar de Cultuur Ferry zich bevindt!

Wij mochten al meevaren en hebben genoten!
Nu met speciale korting voor Kidsproof volgers: gebruik de kortingscode FERRY20KP en krijg 20% korting op volwassene-, kinder- en jongere tickets.
(geldig t/m 30 juni 2024)

Meer info over deze rondvaart vind je via de roze websitebutton!

Feestje te vieren? Check onze kindvriendelijke aanraders hier!

Cultuur Ferry

NACO-huisje of Kattenburgerplein 1
1018 KK Amsterdam
Openingstijden De Cultuur Ferry vaart van april tot oktober Prijs zie website Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen