• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Mobility ExperienceTerug naar het overzicht

zaterdag 15 juni 2024
Bij deze interactieve tentoonstelling voor het hele gezin staat alles in het teken van mobiliteit.
Een dagje stad begint bij Move Amsterdam. Parkeer vanaf € 15,- onder het Olympisch Stadion, bezoek de Mobility Experience en lunch bij Wils Bakery Café. Pak daarna de tram de stad in en maak je dag compleet.

Mobility Experience
Een auto zonder stuur, games, films en een spel waarmee je kunt testen hoe snel jij remt. De Mobility Experience in Move Amsterdam is een interactieve en uitdagende tentoonstelling over mobiliteit voor kinderen van 6-14 jaar. Hier kunnen ze zich verwonderen over de uitdagingen en oplossingen van de toekomst en spelenderwijs leren wat mobiliteit voor hén betekent. Met een kleine versie van het Circuit van Zandvoort!
Naast de vaste tentoonstelling is er een jaarlijks wisselende tentoonstelling over een actueel thema. Alleen voor nieuwsgierige kinderen.

Fast
Fast is de tijdelijke tentoonstelling van de Mobility Experience in Move Amsterdam. Hier leer je alles over snelheid, wereldrecords en (duurzaam) racen. Een bezoek aan Fast, met zijn interactieve games, racesimulatoren en spectaculaire exhibits is een uitdagend en leerzaam uitje voor de hele familie. Sinds 2022 staat hier nu ook een levensgrote Formule 1 simulator!

Move Amsterdam
De Mobility Experience is onderdeel van Move Amsterdam. Het stijlvolle gebouw in Amsterdam Zuid is een verzamelplaats voor alles wat met mobiliteit te maken heeft. Naast de Mobility Experience vind je hier de fietswinkels Ride Out, Swapfiets Zuid, Porsche, Lamborghini en Bentley en een CUPRA Garage. Eten en drinken kan bij Wils Bakery Café en bij het met een Michelinster bekroonde Restaurant Wils.

Een bezoek aan de Mobility Experience, met zijn interactieve games, racesimulatoren en spectaculaire exhibits is een leuk en leerzaam uitje voor de hele familie. Wij hebben het getest met onze Kidsproof reporters en vonden het te gék! ( PS niet alleen Kidsproof ook puberproof!)

Kom je ook?
Klik op de roze button voor tickets en voor meer informatie.

Tip: meer toffe uitjes vind je in de Eropuitpagina!

Mobility Experience

Stadionplein 24
1076 CM Amsterdam
Openingstijden Woensdag, zaterdag en zondag: 10.00 - 17.00 uur. Prijs €7,50 per persoon, inclusief drankje bij Madame Cyclette Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen