Nieuwe escaperoom in fort!Terug naar het overzicht

Nieuwe escaperoom "De Krijgsgevangenis" bij FORTtreffelijk is nu te boeken! Vanaf 8 jaar.
Jullie zijn dappere avonturiers die tijdens een spannende missie gevangen zijn genomen door de vijand en opgesloten in een mysterieus fort. Deze veilige plek is nu veranderd in een angstaanjagende gevangenis. Maar geen zorgen! Jullie krijgen nu de kans om te ontsnappen en veilig terug naar huis te keren.

Er zijn al twee keer eerder dappere gevangenen ontsnapt en nu is het jullie beurt om te laten zien wat jullie kunnen! De regels zijn strenger en de uitgang vinden is moeilijker dan ooit, maar gelukkig krijgen jullie hulp van een medegevangene die eerder wist te ontsnappen. Deze helper zal jullie belangrijke informatie en geheime aanwijzingen geven om onopgemerkt langs de vijand te sluipen en te ontsnappen uit dit gevaarlijke fort.

Dus, zijn jullie klaar om de uitdaging aan te gaan en samen te werken om te ontsnappen uit de gevangenis? Laat je niet tegenhouden door de obstakels, want jullie dapperheid is hard nodig voor deze missie!

Klik voor meer info en reseveren door via de roze websitebutton! 

FORTtreffelijk

Provincialeweg 9a
1536 AC Markenbinnen
Openingstijden op reservering via de website Prijs € 11,50 pp Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen