5x een ijsje eten in Arnhem

7 mei 2023
Ben je met de kinderen in het centrum van Arnhem en heb je zin in een verkoelende traktatie? Ontdek dan deze 5 lekkere en leuke ijssalons! Geniet van heel veel verschillende smaken op unieke plekjes. Van ambachtelijk tot Italiaans ijs, Frozen Yoghurt en diverse toppings. Eet smakelijk!
Een ijsje eten in Arnhem
Ice, ice baby! Het mooie weer komt er aan en dat betekent: IJSJES! Daarom hebben wij 5 toffe tips van lekkere en leuke ijssalons in Arnhem voor je op een rijtje gezet!

Gelateria Geletti

Gelateria Geletti op het Willemsplein is één van de beste ijssalons in Arnhem. Bij Gelateria Geletti kun je terecht voor echt ambachtelijk bereid Italiaans ijs. Voor het ijs worden alleen de beste en natuurlijke ingrediënten gebruikt. Het ijs wordt dagelijk vers gemaakt en er is keuze uit heel veel smaken. Ga snel eens langs!

IJssalon Buongiorno

Bij IJssalon Buongiorno kun je genieten van een lekker ijsje of kop koffie op een zonovergoten terras met uitzicht op de Eusebiuskerk. Je kunt hier ook terecht voor heerlijke ijscoupes en ijstaarten. Aan het aantal smaken zal het niet liggen, want ze hebben héél veel keuze!

IJs van Kee

Vers ambachtelijk schepijs, bereid met biologische melk en vers fruit! Meer dan 20 smaken en verse slagroom, dat is Ijs van Kee in de Roggestraat bij de Haphoek.

Trio IJssalon

Trio IJssalon in de Steenstraat is al meer dan 75 jaar een ijssensatie in Arnhem! Ze hebben hoorntjes, bekers en wafels met meer dan 40 heerlijke smaken. Er is volop keuze voor klein én groot! Je kunt je ook lekker laten verwennen met een heerlijke ijscoupe, mét of zonder chocolade, noten, vruchten of slagroom.
 

Iogurtie's

Bij Iogurtie's kun je kiezen voor bilogische frozen yogurt, er is keuze uit 30 verschillende toppings om jouw frozen yoghurt nog lekkerder te maken. En nóg leuker, je mag je toppings zelf scheppen! Iogurtie’s maakt ook smoothies van 100% puur Braziliaans vruchtensap, dat moet je een keer geproefd hebben! 

Eet smakelijk! 

Liefs, Esther