5x een ijsje eten in Arnhem

18 juni 2020
Ben je met de kinderen in het centrum van Arnhem en heb je zin in een verkoelende traktatie? Ontdek dan deze 5 lekkere en leuke ijssalons! Geniet van heel veel verschillende smaken op unieke plekjes. Van ambachtelijk tot Italiaans ijs, Frozen Yoghurt en diverse toppings. Eet smakelijk!
Een ijsje eten in Arnhem
Ice, ice baby! Het mooie weer komt er aan en dat betekent: IJSJES! Daarom hebben wij 5 toffe tips van lekkere en leuke ijssalons in Arnhem voor je op een rijtje gezet!

IJssalon Buongiorno

Bij IJssalon Buongiorno kun je genieten van een lekker ijsje of kop koffie op een zonovergoten terras met uitzicht op de Eusebiuskerk. Je kunt hier ook terecht voor heerlijke ijscoupes en ijstaarten. Aan het aantal smaken zal het niet liggen, want ze hebben héél veel keuze!

Trio IJssalon

Trio IJssalon is al meer dan 75 jaar een ijssensatie in Arnhem! Ze hebben hoorntjes, bekers en wafels met meer dan 40 heerlijke smaken. Er is volop keuze voor klein én groot! Je kunt je ook lekker laten verwennen met een heerlijke ijscoupe, mét of zonder chocolade, noten, vruchten of slagroom.
 

Gelateria Geletti

Gelateria Geletti is één van de beste ijssalons in Arnhem. Bij Gelateria Geletti kun je terecht voor echt ambachtelijk bereid Italiaans ijs. Voor het ijs worden alleen de beste en natuurlijke ingrediënten gebruikt. Het ijs wordt dagelijk vers gemaakt en er is keuze uit heel veel smaken. Ga snel eens langs! 

Iogurtie's

Bij Iogurtie's kun je kiezen voor bilogische frozen yogurt, er is keuze uit 30 verschillende toppings om jouw frozen yoghurt nog lekkerder te maken. En nóg leuker, je mag je toppings zelf scheppen! Iogurtie’s maakt ook smoothies van 100% puur Braziliaans vruchtensap, dat moet je een keer geproefd hebben! 

Il Cappelino

Kom voor een lekker ijsje dat met liefde wordt gemaakt naar Il Cappelino. Bij Il Cappelino zie je het ijs niet in open bakken in de vitrine liggen, maar werken ze met een pozzetti systeem. Dit systeem komt uit Italië en zorgt voor een constante kwaliteit van het ijs! Ze verkopen een aantal vaste smaken maar ook wisselsmaken. Kom proeven!

Eet smakelijk! 

Liefs, Esther

Ook benieuwd naar de leuke kinderwinkels in Arnhem? Bekijk ze in ons overzicht met leuke tips!