Top 10 supergave buitenfeestjes in de regio Arnhem en Nijmegen

5 september 2016
Heb je binnenkort een jarige job of jet in huis en ben je nog op zoek naar een supertof buitenfeestje? Wij hebben 10 leuke, stoere en coole buitenfeestjes voor je op een rijtje gezet.
Als je kind in deze lente- en zomerperiode jarig is, vind je het vast heel leuk om lekker een kinderfeestje buiten te vieren! En wat is de keuze reuze in de regio Arnhem en Nijmegen! Samen met Kidsproof Arnhem hebben we daarom een top 10 van supergave feestjes voor je verzameld!

1. Supa Golf in Elst
Supa Golf is een moderne vorm van golf, iedereen kan het spelen! Je gebruikt namelijk grotere golfclubs en grote, gekleurde, kunststof golfballen. Hierdoor is het veel makkelijker en dus ook leuker om golf te spelen! Er wordt tijdens het feestje ook aan alles gedacht, iets lekkers, drinken en natuurlijk lekkere pannenkoeken of friet! Meer weten over Supa Golf?



2. Fort Pannerden
Ooit je feestje gevierd in een Fort? Grijp dan nu je kans en vier een supercool feestje in Fort Pannerden. Gewapend met knijpkat, soldatenzakboek en potlood, ga je op pad tijdens de expeditie speurtocht in en om het Fort. Aan het eind van de expeditie wacht een prachtig prijsje als beloning. Durf jij de uitdaging aan?



3. Natuur is een feest (4 t/m 13 jaar)
De feestjes van Natuur is een feest zijn echte buitenfeestjes! Stoere bosspelletjes, hut bouwen, katapult schieten, diersporen zoeken… Maar ook als je graag creatief bezig wilt zijn, kun je hier terecht. Je maakt dan gewoon kunst van de natuur! Klik snel verder om meer te weten te komen!


4. Outdoor Fit
Wil jij een sportief buitenfeestje met je vriendjes en vriendinnetjes? Ga dan naar Avonturenbos Stekkenberg in Groesbeek en vier met Outdoor Fit een onvergetelijk sportfeestje! Je kunt je feestje zelf samen stellen en kiezen uit diverse spellen zoals levend kwartet, stormbaan of de spellen in de vorm van een speurtocht doen! Wil je meer weten over dit sportieve feestje?



5. Speeltuin De Blije Dries
Ben jij dol op spelen in een buitenspeeltuin en wil je hier ook je kinderfeestje vieren? Ga dan naar De Blije Dries in Wijchen! Leef je lekker uit op alle leuke klimtoestellen, glijbanen, trampolines en meer. En als het echt mooi weer is, kun je ook nog spetteren in het zwembad. Je kunt een speciaal kinderfeestarrangement boeken. Lees meer over dit speeltuinfeestje!



6. Klimbos (7+)
Houden jij en je vriendjes wel van een beetje spanning? Dan is het Klimbos in Apeldoorn een echte uitdaging. Hoe hoger de routes, hoe moeilijker het wordt! Let op de kids moeten wel allemaal minimaal 1.30 m lang zijn. Durf jij het aan?



7. BubbelBal
Let op, dit verjaardagsfeestje is alleen voor kinderen die tegen de slappe lach kunnen! Bij BubbelBal krijg je een grote, met lucht gevulde plastic bal om je heen die als stootkussen dient. En dan kan de lol beginnen… Wil je meer weten over dit supergekke feestje?



8. Feestje op de boerderij (4 t/m 7 jaar)
Superleuk, vier je verjaardagsfeestje op de stadsboerderij De Korenmaat of Presikhaaf! Je kunt lekker komen spelen en picknicken maar ook een themakist huren of zelfs meewerken met de boer. Kijk snel voor meer info!



9. Bricoja Verjaardagsfeesten
Ben je op zoek naar een kinderfeestje met de nodige actie? Bij Bricoja Verjaardagsfeesten heb je keuze uit diverse arrangementen bij je thuis of op locatie. Wat dacht je van vlotvaren, survival bootcamp of een boogschietworkshop? Wedden dat je feestje een succes wordt! Meer info over deze actieve kinderfeestjes!



10. Sup en Surf Nijmegen
Beleef een avontuurlijke dag op het water tijdens een kinderfeestje met Sup en Surf Nijmegen! Je ontdekt met elkaar de Spiegelwaal op een SUP met een toffe speurtocht of leuke waterspellen. En breid het arrangement lekker uit met het bakken van een broodjes op een heus kampvuur! Ga je mee op avontuur op het water?



Als je deze top 10 buitenfeestjes gelezen hebt, kunnen je kids vast ook niet wachten met het uitkiezen van hun favoriete feestje. Veel feestplezier!

Groetjes, Inka en Esther