Zomer op z'n Arnhems!

1 juli 2016
Een dagje Arnhem is altijd feest maar in de zomer wordt het helemaal een fiesta!
Een dagje Arnhem voor jong en oud

Neem je picknickkleedje mee
Want elke zondag in juli en augustus is het feest in Park Sonsbeek. Dan is het tijd voor het gratis festival, Park Open.
Heerlijk genieten van verrassende en diverse muziek terwijl de kids zich vermaken met het kinderprogramma. Kom je op de eerste zondag van de maand naar Sonsbeek, dan val je helemaal met je neus in de boter. Want dan is het ook nog eens Sonsbeekbeekmarkt. Met met heerlijk gerechten, leuke kraampjes en verschillende activiteiten.

Maar dat is nog niet alles! Van 18 t/m 21 augustus wordt het jaarlijkse Sonsbeek TheaterAvenue gehouden. In de nostalgische theatertenten en openluchttheaters kun je kijken en luisteren naar muziek, cabaret en bijzondere voorstellingen.


Kastelen en musea

Lekker uitgerust in het park en klaar voor iets actiefs? Dan hebben we bijzondere kastelen en musea die je echt een keer gezien moet hebben! Er worden natuurlijk speciale zomeractiviteiten georganiseerd in deze periode, echt de moeite waard. Kijk dus snel even in onze Eropuit Categorie voor alle adressen.

Burgers' Zoo
Natuurlijk ken je Burgers 'Zoo wel maar wist je dat je er deze zomer terecht kunt voor een heuse musical? In een halfuur durend onderwater avontuur nemen ze je mee naar de bodem van de oceaan waar de leukste, spannendste, vreemdste en grappigste wezens leven. Durf jij het aan?


Zwemmen
Op een warme dag wil je natuurlijk wel even afkoelen. Arnhem heeft een prachtig openluchtzwembad midden in het groen! Maar er zijn ook natuurstrandjes in de buurt. Dus vergeet niet je zwembroek mee te nemen!

Liever een dagje shoppen?
Dan moet je zeker een kijkje nemen bij deze gave kinderwinkels. Zeker weten dat je alles kunt vinden voor je nieuwe gaderobe of een stoere agenda voor school. We hebben alvast de leukste plekjes voor een verkoelend drankje of een lekker hapje op een rij gezet. Zo ben je helemaal voorbereid.




Overnachten

Eigenlijk is een dagje Arnhem niet genoeg om alles te zien, wil je ook graag wat langer blijven? Er zijn veel leuke hotels en kampeerboerderijen in de omgeving. Echt een aanrader om onze mooie omgeving beter te leren kennen.

Hopelijk tot ziens in Arnhem!

Groetjes
Inka
Sitemanager Kidsproof Arnhem

Tip: er is natuurlijk nog veel meer te doen in en om Arnhem deze zomer! Check onze Uitagenda voor alle uitjes!