icon-closeLandelijk Natuurmonumenten wk1
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten wk1

Ga mee op Sint & Pietenjacht

12 november 2020
Kijk wat leuk: ga op Sint & Pietenjacht in Breda en omgeving! Gezellig samen met je gezin langs mooi versierde 5 december huizen in jouw buurt! Zo wordt naar buiten gaan in deze donkere tijd toch super tof! Welk huis vind jij het mooiste versierd?

We gaan op Sint & Pietenjacht!

Ken je nog de berenjacht die we hadden aan het begin van de corona-tijd? Overal werden beren voor ramen in huizen gezet en in tuinen geplaatst zodat kleine (en grotere) kinderen lekker een wandeling konden gaan maken en tegelijkertijd op berenjacht konden gaan!

Omdat we nog steeds met zoveel maatregelen zitten zijn er weer leuk initiatieven ontstaan om nu in deze Sinterklaasperiode op Sint en Pietenjacht te gaan. Overal zullen de komende tijd van 14 nov t/m 5 december versierde huizen te bewonderen zijn. Jij als gezin kan dan heerlijk gezellig even lekker naar buiten om wat frisse lucht te halen en even lekker in beweging komen.

Natuurlijk is het leuk om zelf ook jullie huis te versieren! Denk aan een raamtekening van een Pietje of Sint, een Sintknuffel of print onderstaande kleurplaat uit en plak deze ingekleurd en al op het raam.En elke keer als je de Sint of een (gluur)pietje ziet, mag die een cadeautje inkleuren! Hoe leuk is dat.
We wensen jullie een hele gezellige Sinterklaas periode toe!