Onze Uitagenda-tips voor de maand juli!

30 juni 2017
Juli de maand waarin we het schooljaar afsluiten, de zomervakantie begint én deze 5 toppers van uitjes hebben!
De Vrede Fontein
Nog tot en met 16 juli kun je genieten van dit interactieve waterspektakel. Neem een setje droge kleren mee en schoenen die nat mogen worden en vier de vrede met je kids!


Kermis bij de boer
Recreatieboerderij Johan & Caroline is altijd al een feestje om te bezoeken. Maar nu is het dubbelfeest, want in het weekend van 7-9 juli is er kermis op de boerderij! Hoe tof is dat!


Zandsculpturen Oosterhout
Vanaf 8 juli kun je heel veel moois van zand bewonderen in het centrum van Oosterhout. Combineer het met een lekkere lunch bij één van de gezellige kidsproof-plekjes en je hebt een top middag!


Bumperkluiven
Laat de vakantie goed beginnen en kom een hapje eten bij dit gezellige foodfestival. En vergeet niet een rondje in de zweefmolen te maken!


Brakkenfestival
Het grootste kinderfestival is weer van 17 tot en met 21 juli in Breda. Kids kunnen 5 dagen lang spelen, sporten en creatief bezig zin! Super leuk voor kids (en handig als je nog een opvangmogelijkheid zoekt).


Heel veel plezier in de maand juli! Ben je op zoek naar nog meer tips in en om Breda voor de zomervakantie? Check dan onze Uitagenda of Eropuit-themapagina! En vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief, deze staat vol toffe tips voor de vakantie!