Steun de lokale onderneming!

19 maart 2020
Kidsproof houdt van kleine lokale ondernemingen en willen deze graag steunen in deze heftige tijd. Daarom onderstaand een overzicht van plekken die (binnen de RIVM-richtlijnen) nog iets leuks aanbieden voor ouders & kids.

A Cup of Cake
A Cup of Cake is de komende weken natuurlijk ook gesloten, maar ze bieden wel hele lekkere alternatieven aan voor thuis! Denk aan een Quarantine Box met heerlijke cup cakes, een High Tea @ Home en een Get wel Soon box! Bestel één van deze lekkernijen en maak er thuis toch een feestje van!

Monkey Moves
Ben je op zoek naar een leuke manier om thuis actief te zijn? Kijk dan naar de onlinetips van Monkey Moves. Bouw je eiegn huis om tot 'jungle' en heb samen de grootste lol.

Pannenkoekenhuis Dennenlucht
Bij Dennenlucht kun je voor de weekenden knapzak vol smakelijke etenswaren bestellen en deze als picknick meenemen in het Mastbos. Let op: wel even van te voren reserveren.

Bibliotheek Breda
De bibliotheek is gesloten, maar wist je dat je bij Bibliotheek Breda online ebooks kunt lenen? Zo kunnen je voor jezelf, maar ook voor de kids toch steeds nieuwe boeken hebben.

Scoop IJssalon
Je kunt hier ijsjes afhalen. Zo hopen ze jullie toch een geluksmomentje te geven in deze moeilijke tijd. Scoop ijssalon pakt het ijs in voor je. Consumeren mag niet in en om de ijssalon. Willen jullie met pin betalen en genoeg afstand van elkaar houden!

Yoghurt Barn Breda
De yoghurtjes van de Yoghurt Barn zijn altijd een lust voor het oog. Zo jammer (maar ook begrijpelijk) dat de locatie op de Veemarktstraat nu tijdelijk is. Gelukkig heeft Yoghurt Barn speciaal voor jullie de recepten van drie Yoghurt Specials met ons gedeeld. Je vindt ze hier. Zo kunnen jullie deze thuis zelf maken.

Recreatieboerderij Johan en Caroline
Ben je op zoek naar vers fruit en/of groente? De boerderijwinkel van deze boerderij is nog open. Kinderen kunnen er ook nog spelen in de speeltuin. Er wordt er wel opgelet dat er niet te veel mensen tegelijk op het terrein zijn!

Kinderboekentuin
Durf en/of kun je de deur niet uit? En ben je nog op zoek naar een leuk kinderboek? Bel dan naar deze kinderboekenwinkel in Breda! Ze bezorgen al hun leuke kinderboeken aan huis binnen Breda. 

Spruit
4 weken geleden is deze hele fijne plek voor ouders & kids opengegaan. Door het coronavirus moeten ze nu tijdelijk de deuren sluiten. Wil jij ze helpen? Schaf dan een tegoedbon aan en je kunt er heerlijke koffiebonen of thee van aanschaffen. Meer info vind je op hun Facebookpagina!

Kicks N Sticks
Vind je kind het leuk om te voetballen of te hockeyen? Schaf dan de smart voetbal of hockeybal aan van Kicks N Sticks. Zo wordt het spelen extra leuk en zijn ze ook nog eens lekker actief bezig.

Muziekschool Elmar Peters
Bij deze muziekschool kun je online muziekles krijgen. Je kunt er terecht voor o.a. gitaarles, pianoles en zang. Ook als je nog geen lid bent, kun je je nu aanmelden.

PS Ben je op zoek naar een fijne natuurplek? Check dan onze Eropuit-themapagina voor inspiratie!