10 Sinterklaascadeautjes onder de 10 euro!

7 november 2017
Bliek Toys Breda geeft ons 10 cadeautips voor Sinterklaas.

Ben je nog op zoek naar inspiratie voor een tof schoencadeautje of cadeautje voor pakjesavond? Check dan deze cadeautips onder de 10 euro per leeftijdscategorie! Er zit vast iets tofs voor jouw kind bij!

CATEGORIE 2-3 JAAR

Teddy Beer Express van Crocodile Creek:
Mooie puzzel voor peuters. De puzzel bestaat uit 12 stukjes en heeft vrolijke kleuren!

Water Magic Flip Book van GALT: Met een waterpen tover je de grappigste jungledieren te voor schijn en dat zonder geklieder op tafel of op kleren. Ideaal voor onderweg!
 
CATEGORIE 4-5 JAAR

Rubberen eendje van Melissa & Doug: Versier je eigen rubberen eendje met verf! Je kunt kiezen uit 8 kleuren. Lekker creatief aan de slag!

Plus-Plus: Met deze kleine bouwsteentjes kun je zelf dieren maken. De set is makkelijk uit te breiden. Doe de steentjes in een doosje of etui en je neemt het makkelijk mee voor onderweg.

CATEGORIE 6-7 JAAR

Brain cheeser van Smart Games: Superleuk spelletje-to-go welke je in je eentje kunt spelen en ook nog erg leerzaam is. Zorg dat de muis gevangen wordt door de kaasstukjes!

Creatief met Glitterfolie van GALT: Met dit leuke pakket maak je 8 schitterende afbeeldingen. Zonder lijm te gebruiken versier je plaatsjes met glitters! Leuk om het eindresultaat op je kamer op te hangen!

 

CATEGORIE 8-9 JAAR

Magical Model:
Bouw je eigen huis, auto of iets anders en ga daarna lekker spelen met je bouwwerk. Zeker ook leuk voor stoere meiden!

FlitsQuiz van Squla: Test je kennis met dit flitsende kaartspel. Het spel bestaat uit meer dan 100 vragen over verschillende basisschoolvakken. Ook leuk om tijdens een lange reis (bijvoorbeeld naar de wintersport) te doen!

CATEGORIE 10+

Koehandel van Ravensburger:
De Masterversie van Koehandel, met nieuwe dieren, nieuwe acties en nieuwe regels! En je kunt deze versie met 2 tot 6 spelers spelen. Leuk voor het hele gezin!

De Weerwolven van Wakkerdam van 999 games:
Spannend rollenspel om te spelen met minimaal 8 spelers. Wie is de weerwolf en wie is de burger? Tof om met de hele familie, tijdens een kinderfeestje of teamuitje te spelen!

De tips zijn gegeven door Bliek Toys Breda. Meer informatie over deze mooie en zeer uitgebreide winkel vind je hier.