We love local: Chassé Theater!

27 april 2020
Kidsproof houdt van lokale ondernemingen. En om hun te steunen hebben we contact opgenomen met het Chassé Theater met de vraag hoe het met hun gaat en wat ze nog in deze bijzondere tijd voor families kunnen betekenen.
Chassé Theater Breda is ...
* de plek in Breda voor een mooie, grappige, ontroerende of muzikale voorstelling 
* een hele fijn plek om met kinderen naar het theater of film te gaan
* een plek waar ze na een voorstelling vaak fietsjes en loopwagentjes hebben staan voor speelplezier
* een plek met een zeer gevarieerd familieprogramma

Wat merkt het Chassé Theater van de coronacrisis en wat kunnen ze nog wel betekenen voor hun bezoekers?
Zoals iedereen waarschijnlijk wel weet, hebben de theaters hun deuren voorlopig moeten sluiten en gaan o.a. dus al die mooie familievoorstellingen helaas niet door.   

Maar het theater heeft ook iets verzonnen om toch mensen te blijven vermaken en te inspireren. In plaats van dat jij naar het theater komt, komt het Chassé Theater naar jou. Met Chassé Thuis zorgen we voor je dagelijkse dosis theater en cinema zodat je ons niet hoeft te missen. Podcasts, filmvertoningen, voorstellingen en zelfs theatercolleges. Alles komt voorbij.Er is een speciale pagina ingericht voor families! Hier vind je muziekvoorstellingen van Holland Opera, maar ook van Dirk Scheele. Je vindt er toffe theatervoorstellingen, zoals de Sprookjessprokkelaar (Efteling), maar ook een  dansvoorstelling van het Bredaase gezelschap De Stilte. En je vindt er leuke kinderfilms, zoals De grote boze vos of via Zappbios 'Snorro'!

Neem een kijkje op hun pagina voor het gehele aanbod!

We hopen dat we weer snel van al hun mooie familievoorstellingen en films mogen kunnen gaan genieten.