• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Actieve outdoor uitjes in Breda
Actieve buiten uitjes

Actieve outdoor uitjes in Breda

De leukste actieve gezinsuitjes in de buitenlucht vind je in Breda. Paintballen, midgetgolf, geocachen, skaten, klimmen en meer!

Kies voor één van deze sportieve outdoor uitjes voor kinderen in Breda.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 70 resultaten
Pagina: 123
totaal 70 resultaten
Pagina: 123

Actief buiten uitje in Breda

Heb je zin in een sportief uitje buiten in Breda? Er zijn zoveel leuke uitjes en stoere activiteiten die je met het hele gezin in de buitenlucht kunt doen.

Sportieve buiten uitjes in de omgeving van Breda, Oosterhout en Etten-Leur

Een korte wandelroute voor kinderen of een mooie fietstocht met kinderen is altijd leuk om samen te doen. Skateboarden, skaten en longboarden bij een skatepark is ook helemaal in. Verder zijn er veel leuke wateruitjes buiten in Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bavel, Roosendaal, Prinsenbeek, Zevenbergen en Teteringen: een bootje of sloep huren, een kano huren, een sup huren, waterskiën, wakeboarden, surfen…

Zoek je een stoer buiten uitje in Breda?

Leuk om buiten te doen met kinderen: lasergamen met kinderen, paintball voor kinderen, airsoften, midgetgolf met het gezin, op zoek naar de schat met geocachen, een gps speurtocht, bubbelbal of bubbelvoetbal. Of reserveer kaartjes voor een klimpark of klimbos voor kinderen, een zipline of een mountainbike park in Breda.