• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Zwembaden en strandjes in en om Breda
Binnenzwembad, buitenzwembad en strandjes

Zwembaden en strandjes in en om Breda

Zwembaden of strandjes zijn er genoeg in Breda, Etten-Leur, Oosterhout en de rest van West Brabant. Vind een familiezwembad, peuterzwemmen, babyzwemmen, disco zwemmen en recreatief zwemmen. Buitenzwembad, binnenzwembad of openlucht zwembad met strandjes of zonder zandstrandjes erbij. Je vindt hier een compleet overzicht om met het hele gezin te gaan zwemmen.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 25 resultaten
Pagina: 1
totaal 25 resultaten
Pagina: 1

Waar kun je leuk zwemmen met kinderen in de regio Breda?

De meeste kinderen zijn gek op zwemmen! In een zwembad of buiten zwemmen in een meer, zwemmen in zee of zwemmen in een recreatieplas. Wij verzamelden de fijnste zwemplekken in en om Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bavel, Roosendaal, Prinsenbeek, Zevenbergen en Teteringen voor je.

Binnen zwemmen met kinderen in de regio Breda

Er zijn verschillende leuke binnenzwembaden voor kinderen. Vaak met een peuterbadje, ondiep bad, recreatiebad en een wedstrijdbad. Sommigen met springplanken en duikplanken, anderen met glijbanen! Altijd met toezicht door een badmeester. Ideaal voor vrij zwemmen, ouder-kind zwemmen en disco zwemmen in het weekend! Op deze pagina vind je alle zwembaden in en om Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bavel, Roosendaal, Prinsenbeek, Zevenbergen en Teteringen.

Buiten zwemmen met kinderen in de omgeving van Breda

In Breda zijn er ook veel fijne buiten zwemplekken: denk aan een buitenzwembad, een bosbad, een natuurbad, een recreatiegebied met recreatieplas of een strandje bij een meer.

Extra fijn als de bodem langzaam afloopt of het zwemgebied is afgebakend. Of als er voor peuters en kleine kinderen een pierenbadje, kinderbadje of spartelvijver bij is. Als er een kindvriendelijk strandje of zwemsteiger bij is waarop kinderen met zand of stenen kunnen spelen is het ideaal. Soms staan er zelf leuke speeltoestellen in het water of op het strand voor extra waterpret!

Ook leuk: de stadsstranden waar je in de stad kunt zwemmen! Wij verzamelden alle buiten zwemplekken waar kinderen veilig kunnen zwemmen in en om Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bavel, Roosendaal, Prinsenbeek, Zevenbergen en Teteringen voor je.