Theaterfestival Boulevard!Terug naar het overzicht

zondag 14 augustus
Aanrader voor de zomervakantie: Theaterfestival Boulevard. Dé plek voor theater, dans en muziek voor kids

Soms ben je gewoonweg niet te stoppen. En dat hoeft ook niet bij Theaterfestival Boulevard! Duikel van voorstelling naar voorleessessie. Buitel van de ene verbazing in de andere verwondering. Tuimel over het gras en struin rond de bomen. DON’T STOP! Hink, stap, sprong in ieder geval naar de onderstaande voorstellingen.

Geniet van 4 t/m 14 augustus 2022 van superveel leuke familievoorstellingen!

Klik op de roze button voor het hele progamma!

GRATIS GENIETEN
Op de eerste donderdag en vrijdag, én op de zaterdagen en zondagen is er lekker veel gratis te beleven in het Zuiderpark. Veelal combinaties tussen theater, acrobatiek en muziek!

OORWURMEN
Elke dag lezen acteurs voor uit spannende of grappige kinderboeken. Samen met Boekhandel Adr. Heinen en Huis73 kiezen we telkens een boek dat past bij de jeugdvoorstellingen in het Zuiderpark. GRATIS! DO 4 T/M ZO 14 AUG VAN 14.00u TOT 14.20u IN HET ZUIDERPARK

HET GROOT EN LEVENDIG EXTRAVAGANZA-BORDSPEL [4+]
Speel mee op dit levensgroot bordspel van Juup Luijten. Met zes pionnen als acteurs en een ganzenhoeder als spelleider. Wie is er als eerste bij de finish? GRATIS!

Theaterfestival Boulevard 's Hertogenbosch

Sint Josephstraat 18
5211 NJ Den Bosch
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Een zomer stampvol natuur!

Een zomer stampvol natuur!

Natuurmuseum Brabant is een levendig familiemuseum over het leven van plant en dier, met een knipoog naar de mens. Eigenzinnige tentoonstellingen, actieve ontdektochten en nog meer, zoals de extra activiteiten van het Eenden- of Snavellab!

Kom naar het museum!