Kinder-ergotherapieTerug naar het overzicht

Kinder-ergotherapie Den Bosch helpt je bij de ontwikkeling van je fijne motoriek en vaardigheden.
Berdie van Weert en Lieke Leenders zijn twee ervaren en enthousiaste kinder-ergotherapeuten met ruime ervaring binnen de kinderrevalidatie en het speciaal- en regulier onderwijs. We zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de vereniging Ergotherapie Nederland. Een greep uit hun expertise: schrijftherapie op school, aanleren van schoolse vaardigheden, coachen van ouders en leerkrachten, oefenen van de zelfverzorging, speladvies, adviseren van hulpmiddelen en voorzieningen (geschikte stoel, schrijfhulpmiddelen, aanpassingen voor thuis of op school). 

Ze hebben veel ervaring in de samenwerking met fysiotherapeuten, logopedisten, leerkrachten en intern begeleiders van scholen, psychologen, orthopedagogen en artsen.

De visie
Kinderen met beperkingen positieve ervaringen laten opdoen bij het beter leren uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen en plezier wat de ontwikkeling bevordert. Ze hebben oog voor de eigenheid van het kind en sluiten aan bij zijn/haar belevingswereld, de ouders en hun omgeving. We werken gezamenlijk aan concrete doelen. 

Contact: Kinder-ergotherapie Den Bosch
Email:     info@kinder-ergotherapie.nl
Website: www.kinder-ergotherapie.nl 
Tel:         06-49866308 (Berdie van Weert) 06-42094206 (Lieke Leenders)
Locaties: Kinderpraktijk KUBUS, rompertsebaan 56, 5231GT s’-Hertogenbosch

Meer weten? Klik op de roze button hieronder.

Kinder-ergotherapie Den Bosch


Den Bosch
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Kinderfeestjes

Leuke Kinderfeestjes

Had jij een jarig jobje of jetje afgelopen vakantie? Of er binnenkort een? September staat in het teken van kinderfeestjes. Heb jij binnenkort eentje te vieren? Check snel alle verjaardagsfeestjes in en om Den Bosch!

Kiezen maar!