De Touwladder in VughtTerug naar het overzicht

Kinderergotherapie De Touwladder helpt jou je beter te concentreren en jouw zelfvertrouwen te vergroten.
Soms gaat het niet zo makkelijk of vanzelfsprekend… Vind jij het lastig om allerlei dagelijkse activiteiten zoals bijvoorbeeld het schrijven, kleuren, knippen, aankleden, het spelen of het eten met bestek om te gaan? Kinderergotherapie De Touwladder in Vught kan jou hierbij helpen.

Kinderergotherapie De Touwladder richt zich op kinderen die problemen ondervinden met het spelen, de zelfstandigheid of het meedoen op school. Het zijn activiteiten die kinderen zelf willen uitvoeren of waarvan de opvoeders/ouders het belangrijk vinden dat ze deze kunnen uitvoeren. Een doel van de behandeling kan zijn dat de concentratie en het zelfvertrouwen tijdens de uitvoering van activiteiten toeneemt. Een ander doel van de behandeling kan zijn dat het je gemakkelijker en met meer plezier diverse activiteiten onderneemt, het zelfvertrouwen toeneemt en je krijgt meer contact heeft met leeftijdsgenootjes.

Kinderergotherapie De Touwladder is werkzaam in Vught, Cromvoirt, Helvoirt, Esch, Sint-Michelsgestel en omliggende dorpen

Wil je weten hoe Kinderergotherapie De Touwladder jouw kind kan helpen? Klik op de roze button! 

Kinderergotherapie De Touwladder

Vliertstraat 79B
5261 EK Vught
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de Zomervakantie special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips

Schrijf je hier in!