Kind in Zicht!Terug naar het overzicht

Ontdek jouw schatkist samen met kinder- jeugdtherapeut Stacha Hornix van 'Kindinzicht' in Vught.
Iedereen heeft een eigen schatkist. Deze schatkist heb je altijd bij je en is gevuld met jouw eigen, unieke eigenschappen, kwaliteiten en hulpbronnen. Jouw gereedschap. Sommige kinderen zijn vergeten dat ze deze schatkist hebben, of weer anderen weten niet waar hij zit of hoe ze het gereedschap uit de kist kunnen gebruiken. Stacha Hornix van Kindinzicht uit Vught kan je mee helpen jouw schatkist weer te vinden of het gereedschap daarvan te gebruiken. Ze laat je zien wat je kunt doen om zelf je moeilijkheden op te lossen met je eigen gereedschap. Op een manier die jij prettig vindt en die bij je past. Er zijn veel verschillende manieren om je probleem aan te pakken. Het belangrijkste is dat ze goed naar jouw verhaal en vragen luistert. Ook het verhaal van je ouders, en soms nog van anderen zoals je school, kunnen hierbij helpen. En als je dan weer weet waar jouw schatkist zit, hoe je hem open moet maken en al dat geweldige gereedschap kunt gebruiken, dan heb je de hulp van Stacha niet meer nodig!

Stacha Hornix, kinder- en jeugdtherapeut bij Kindinzicht: ‘Ieder kind heeft de oplossing in zich!’ Kindinzicht biedt begeleiding aan kind, ouders en, indien gewenst, school.

Kindinzicht

Lidwinastraat 57
5262 EN Vught
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de Zomervakantie special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips

Schrijf je hier in!