Integratieve KindertherapieTerug naar het overzicht

ParaLuna laat het kind kind zijn, een integratieve kindertherapeut en begeleidt gezinnen.
Soms loopt het thuis niet lekker of heb je het gevoel dat je kind door je vingers glipt. Voor advies en begeleiding, kun je dan bij Marloes van ParaLuna in Vught terecht. Zij kan de situatie in huis aangenamer maken door middel van gezinsbegeleiding of door integratieve kindertherapie. In een korte tijd kan zij de vinger op de zere plek leggen. Door de sfeer prettig te maken, krijgt ze snel vertrouwen en raakt ze de kern van het probleem.

Integratieve kindertherapie
Bij ParaLuna staat het kind centraal. Het kind leert beseffen dat het niet het probleem is maar een probleem heeft. Nog belangrijker is het om te laten leren dat de oplossing in je kind zelf te vinden is. Ze velt geen oordeel over je kind en zijn gedrag. Samen met het kind wordt op zoek gegaan naar wat er dwars zit en wat er nodig is om deze problemen boven te komen. Niets hoeft, alles mag! Een sessie moet naast effectief vooral ook leuk zijn voor je kind.

Gezinsbegeleiding
Deze gezinsbehandeling is bedoeld voor gezinnen met een kind of jongere met een psychiatrische stoornis en voor kinderen en jongeren met ernstige (gedrags-)problemen die niet of nauwelijks door het gezin zijn op te vangen. Maar er kunnen andere problemen spelen: met het huishouden, de opvoeding of in de relatie. Ouders die vastlopen in de opvoeding waardoor er lastige gezinssituaties ontstaan, kunnen ook bij ParaLuna terecht.

ParaLuna

Pieter Bruegellaan 9
5261 AM Vught
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips