Leren met doelen!Terug naar het overzicht

Motiverend leren! Iedere ouder en begeleider kan dit bewerkstelligen met behulp van communicatie!
Wil je makkelijk leren? Wil je hoge(re) punten? Of wil je veel vrije tijd? Dat kan met Cactus - Prikkelend Leren in Veghel! 

Cactus staat voor Creatief, Actief, Coaching voor talent met Uitdaging en Stimulans. Zij werken als enige in Nederland met een authentieke methode voor informatieverwerking en toepassing. Een methode die snel en makkelijk te leren is. Je cijfers gaan omhoog dat doe je met minder inspanning. Deze methode (van Applied Scholastics) wordt wereld wijd ingezet. 

Motiverend leren doe je door doelen te stellen die haalbaar zijn. Bevestig elke vooruitgang. Dus ook als het doel niet gehaald is. Bevestig dan wat er wel gehaald is en probeer het opnieuw. Zo leer je kinderen door te zetten en doelen te halen met hun eigen inzet. Focus op zaken die wel goed gaan! Dit geeft meer zelfvertrouwen. Kinderen gaan het dan ook leuk vinden om weer een stapje verder te gaan. ze raken vanuit zichzelf geïnspireerd en geïnteresseerd. Met intrinsieke motivatie om zaken voor elkaar te krijgen neemt toe. Door op een positieve manier te bevestigen is er ook geen sprake van dwang of de lat te hoog leggen. Het is immers jij die zelf gemotiveerd wordt om het voor elkaar te gaan krijgen! 

Wil jij ook ontdekken hoe dat werkt? Klik op de roze button. Of meld je aan voor een gratis kennis seminar dat elke eerste maandag van de maand gehouden wordt in Den Bosch. 

Cactus - Prikkelend leren

Molenstraat 37
5461JP Meierijstad
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Kinderfeestjes

Leuke Kinderfeestjes

Had jij een jarig jobje of jetje afgelopen vakantie? Of er binnenkort een? September staat in het teken van kinderfeestjes. Heb jij binnenkort eentje te vieren? Check snel alle verjaardagsfeestjes in en om Den Bosch!

Kiezen maar!