Happy Kidsproof New year!

1 januari 2016
2016! Wat gaat dat ons brengen? Lees hier wat de goede voornemens zijn van onze sitemanager. 
De kerstvakantie is voorbij en het normale ritme is weer begonnen. Broodtrommels staan weer ieder ochtend klaar, de tennis-, hockey- en zwemspullen zijn weer uit de kast gehaald. De meiden hebben er zin in en stiekem ik ook ;) 

Een terugblik op 2015
Na ruim 1,5 week zit ik weer achter mijn laptop en blik ik even terug op het jaar 2015. Wat is er allemaal gebeurd? En wat hebben we allemaal gedaan? 2015 was het jaar dat onze jongste naar de basisschool ging, de oudste onderdeel werd van de bovenbouw en ik... ik iedere dag tot 14.00 uur zonder kinderen thuis was. Jeej, wat was dat even wennen! Gelukkig vulde mijn agenda met ritjes van en naar de clubjes van de meiden. Iedere week haalde ik de hockey- en tennismeiden op en zat ik trouw naast het veld. Ondertussen maakte ik gebruik van het moment om de speeldates van de meiden te organiseren, inspiratie op te doen voor leuke verjaardagkadootjes, gezellige uitjes, leuke kinderfeestjes en heerlijke recepten voor het avondeten. En wat hebben toch veel gedaan! Regelmatig waren te vinden in het Noordbrabants Museum en het Stedelijk Museum 's Hertogenbosch, menig wandeling door Het Kanaalpark en op Landgoed Wamberg gemaakt, leuke en bijzondere (theater)voorstellingen gezien zoals Suske & Wiske, De man die alles weet, Als je maar hard genoeg rent ziet niemand je en nog veel meer. Ook hebben we tijdens de Kinderboekenweek leuke proefjes gedaan bij Stadsbibliotheek Den Bosch en zijn we op ontdekking geweest bij GeoFort. Naast heerlijke moment buitenshuis hebben we ook fijne moment thuis gehad. Zo is de Thuis-dag geïntroduceerd om samen gezellig te knutselen, koken, lezen of gewoon te luieren. Het was een heerlijk jaar vol fijne momenten! 

Mijn bucketlist voor 2016
Wat gaat nieuwe jaar ons brengen? En wat zou ik nog willen in 2016? Onze goede voornemens-lijst is vervangen door een bucketlist en daar staat het volgende op. 
  1. Een beetje cliché maar ook dit jaar staat een goede gezondheid bovenaan. Ieder jaar besef ik me hoe bevoorrecht we zijn dat we allemaal gezond zijn. Lekker bewegen, gezond eten en met mate genieten is voor ons toch wel een must. Dus gaan we dat in 2016 (nog) meer doen! 
  2. Meer naar buiten gaan. Tussen de drukte van werk en school is er ook een moment van rust nodig. Althans dat is voor mij noodzakelijk. Ik wil daarom meer naar buiten gaan en genieten van de (natuurlijke) omgeving.
  3. Voldoende slaap. Als bezige bij ben ik altijd in de weer. Een goede nachtrust is hierin voor mij erg belangrijk, dus is mijn plan voor 2016 om mijn nachtrust te pakken en niet door te blijven gaan :D 
  4. Nog meer samen genieten, want samen toch toch altijd leuker dan alleen! 
Kortom: ik ga genieten van de momenten samen met mij gezin en nóg meer mooie herinneringen maken!

Op naar een nieuw Kidsproof-jaar!

Ook in 2016 zorgen we ervoor dat de site vol staat met leuke tips in en om Den Bosch. Zodat we ook Den Bosch kunnen bestempelen als échte Kidsproof-stad. Het is namelijk niet voor niets dat in onze gemeente de meeste baby's worden geboren :). Ik zeg: Proost op een nieuw Kidsproof-jaar vol leuke uitjes en activiteiten!  

Liefs, 
Gwen 

TIP: Ken je ouders die ons nog niet kennen? Tip ze door de site te delen in jouw netwerk!