Heel veel herfstplezier!

25 oktober 2015
Zeker weten dat je met deze tips heel veel herfstplezier beleeft!
We kunnen er niet meer omheen, de herfst is echt begonnen. De dagen worden korter, het weer natter en kouder. Maar niet getreurd, ook de herfst is een seizoen waarin je heel veel leuke dingen kunt ondernemen! 

De natuur in! 
Veel buitenspeelplaatsen en natuurorganisaties hebben leuke activiteiten binnen het thema Herfst. Ontdek bijvoorbeeld de vele verschillende soorten paddenstoelen tijdens een wandeling door het bos. En regent het dan toch een keer pijpenstelen? Dan hebben wij volop tips voor gezellige binnen-activiteiten

Theatertijd
In september is het nieuwe theaterseizoen begonnen en er staan fantastische kindervoorstellingen op de agenda, zoals De man die alles weet (4 ) en Ren hard genoeg (8 ) en nóg veel meer! En ook de bioscopen hebben een geweldig aanbod aan kinderfilms in deze periode. Dus houd onze Uitagenda goed in de gaten! 

Thuisplezier 
Meer zin in een middagje thuis? Doe dan eens inspiratie op in onze Thuis rubriek. Hier vind je in de categorie Herfstinspiratie veel leuke ideeën voor een paar gezellige uurtjes thuis. Wat dacht je van spinnensoep maken, uiltjes knutselen van dennenappels of iets moois maken van brooddeeg. 

Mijn persoonlijke favoriet? Wandelen door het Kanaalpark in Rosmalen: kaplaarzenen regenjas aan en stámpen in die plassen met het super leuk boekje over het Kanaalpark in de hand! En dan bij thuiskomst kaarsjes aan en zelfgemaakte paddenstoelen opeten.  

Heel veel herfstplezier!
Liefs, Gwen