Tof feest voor Bossche tieners!

11 februari 2016
Ontdek hier alles over het tienerfeest van Den Bosch Kidsco Den Bosch!
Hét grootste en gaafste tienerfeest van het zuiden dat is Kidsco! In Tilburg is dat al een groot fenomeen en op 19 maart kunnen de Bossche tieners hier ook van gaan genieten. Maar wie zitter er achter Kidsco? Wordt er alcohol geschonken? In deze blog krijg antwoord op deze vragen. 

Op verschillende plekken in en om Den Bosch worden er regelmatig kinderactiviteiten gehouden, dat blijkt wel uit onze overvolle Uitagenda ;) Maar zodra de 10 in de leeftijd nadert wordt het al gauw anders. Dat merkte ook Adje Schellekens (vader van 2 dochters) op. En samen met nog 2 ander vaders, Stef Verboord en Frans Raaijmakers (beide vaders van tieners) trokken zij de stouten schoenen aan en hebben de handen in 1 geslagen. Samen bedachten zij een concept dat volledig gericht is op de tieners in en om Den Bosch. Een terugkerend evenement waar de jeugd naar uit kijkt én een plek waar je jouw kroost met een gerust hart achter laat. Dat is Kidsco Den Bosch

Een fijne en verantwoorde beleving
Zowel Stef, Adje als Frans willen de tieners de mogelijkheid bieden om op een verantwoorde manier te genieten van een leuke disco avond. "Met de Kentering in Rosmalen als locatie een toffe programmering met oa Broederliefde en een grote groep vrijwilligers moet dit zeker haalbaar zijn" zegt Adje. "Wij willen niets liever dat zowel ouders (met een gerust hart) als kinderen een super avond hebben en daar gaan we dus volledig voor!" 

Tilburg is het een ongekend succes! 
Ruim 2 jaar draait in Tilburg een soortgelijk concept en iedere keer weten steeds meer tieners hun te vinden. Inmiddels is dit evenement niet meer weg te denken uit de gedachten van de Tilburgse tieners en staan ze (bij wijze van spreken) al bij de uitgang van de huidige editie kaarten te reserveren voor de volgende editie! Dit willen we toch ook voor onze Bossche tieners...

Praktische zaken 
Veiligheid gaat boven alles! Een streng deurbeleid (legitimatie verplicht), uitgebreide surveillance door gecertificeerde beveiligers en de aanwezigheid van personeel zijn enkele voorbeelden van de maatregelen die er worden getroffen om het feesten voor deze doelgroep op een veilige en ordelijke manier te laten verlopen. Het feest begint om 20.00 uur en tot 21.30 kun je nog naar binnen, daarna sluiten de deuren tot het eind van de het feest. Uiteraard is het mogelijk om eerder naar huis te gaan :). Er word geen alcohol geschonken en zowel drugs als sigaretten zijn niet toegestaan. Alleen op deze manier kan het team van Kidsco garanderen dat alle tieners op een veilige en verantwoorde manier kunnen genieten van een geweldig feestavond! 

Feest mee met Kidsco! 
Kaarten zijn €10 per stuk en verkrijgbaar bij: 
  • GSM Today (Orthenstraat 42, 5211 SX Den Bosch)
  • Primera Benno van Sleeuwen (De Driesprong 19, 5241 TJ Rosmalen)
  • Primera Bas van Sleeuwen (Pettelaarseweg 259-D, 5216 BM Den Bosch)
  • Primera Van Sleeuwen (Rijnstraat 493A, 5215 EJ Den Bosch). 
Lukt het je niet om naar een van deze locatie te gaan? Dan kun je uiteraard kun je ook online kaarten bestellen! 

Een super tof feest voor alle tieners in en om Den Bosch is Kidsco Den Bosch op 19 maart!

Be there!