7x Nieuwjaarsduik 2025!

22 december 2023
Bij ons staat hij al heel lang op het lijstje maar nog nooit afgevinkt: De Nieuwjaarsduik op 1 januari 2024! Terwijl er genoeg locaties in en om Den Bosch zijn waar je mee kunt doen met de nieuwjaarsduik. Nnatuurlijk met erwtensoep, warme chocolademelk, overheerlijke glühwein en Unox muts. We zetten ze voor je op een rij!

Nieuwjaarsduik Den Bosch

Reddingsbrigade 's-Hertogenbosch organiseert ieder jaar 1 januari de enige echte Bossche Nieuwjaarsduik! Om 13.00 uur wordt op het strand van de Oosterplas het startschot gegeven. De Deelname is gratis en aamelden is niet nodig! Doe mee!

Nieuwjaarsduik Vught

De IJzeren Man in Vught is één van die 130 locaties waar op 1 januari 2024 de Nieuwjaarsduik plaats vindt. Honderden deelnemers beginnen het nieuwe jaar met een frisse start! Heb jij ook lef en trotseer je de kou? Ontvang de echte Unox muts en geniet na afloop van een heerlijk erwtensoepje. Ontdek de details!

Nieuwjaarsduik Rosmalen

Op 1 januari 2024 om 13:00 uur vindt dé traditionele Nieuwjaarsduik in Rosmalen plaats. Het is alweer de 9e editie en het is een officiële Unox-duik! Locatie: het strand De Groote Wielen voor Windkracht 5 (Deltalaan 140 in Rosmalen). Meer info!

Nieuwjaarsduik Volkel

Het jaar fris beginnen? Neem dan een heerlijk koele duik op 1 januari bij BillyBird Park Hemelrijk. De duik vindt plaats om 15:00 uur. Geniet voor, tijdens en na de duik van heerlijk winterse lekkernijen in de verwarmde tent voor Zeeroversland. Duik mee!

Nieuwjaarsduik Hedel

Jaaaaaa hij is er weer! Dé nieuwjaarsduik van Hedel! 1 januari 2024 om 14.00 uur. En zoals vanouds aan het eerste Maasstrandje! Met vuur drankjes en versnapering. Zorg dat je erbij bent!

Nieuwjaarsduik Engelermeer - Den Bosch | Engelen

Begin het nieuwe jaar met een frisse duik in het Engelermeer. Kom samen met je vrienden en familie. Om 13:00 uur duiken jullie met zijn allen, jong en oud, lid of geen lid, het Engelermeer in. Na een warme douche staat er chocolademelk en erwtensoep voor je klaar in het WVE clubhuis!

Nieuwjaarsduik Boxtel

Luidt het nieuwe jaar in met een frisse duik bij Recreatieplas De Langspier in Boxtel! De inschrijving start 1 januari om 11.00 uur ter plekke, vooraanmelding is niet mogelijk. Deelname kost drie euro. Wie meedoet, maakt allereerst een bijzondere ervaring mee en krijgt erwtensoep, oliebollen en, niet te vergeten, een echte Unoxmuts.

Dus.... wil je ook een gave Unox muts en een bijzondere ervaring met je gezin? Duik dan gezellig mee me de Nieuwjaarsduik 2024 op 1 januari!

Brrr.....veel plezier!

~ Carlijn ~