icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2
Kinderboerderijen & dierenparken in Den Bosch
Kinderboerderij & dieren

Kinderboerderijen & dierenparken in Den Bosch

In Den Bosch en omgeving zijn er volop leuke uitjes voor dierenvriendjes. Geitjes aaien op de kinderboerderij, helpen bij de boer of wilde dieren spotten in de dierentuin.

Bekijk hier alle dierenuitjes voor kinderen in Den Bosch en Noordoost-Brabant!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 48 resultaten
Pagina: 12
totaal 48 resultaten
Pagina: 12

Naar de kinderboerderij in Den Bosch

In Den Bosch zijn er heel veel leuke dierenuitjes voor kinderen. Met je kind naar een kinderboerderij is altijd leuk. Op Kidsproof.nl vind je alle leuke kinderboerderijen in Den Bosch, Rosmalen, Vught, Sint-Michielsgestel, Oss, Vlijmen, Boxtel en Drunen.

Op bezoek bij de boer de omgeving van Den Bosch, Rosmalen en Vught

Ook zijn er veel boerderijen waar ze kunnen spelen en dieren aaien of knuffelen: de stadsboerderij, een ijsboerderij, een speelboerderij, een melkvee boerderij, een kaasboerderij, er zijn zoveel leuke bezoekjes aan de boer mogelijk in Den Bosch, Rosmalen, Vught, Sint-Michielsgestel, Oss, Vlijmen, Boxtel en Drunen.

Dierentuinen en dierenparken in Den Bosch

Naast de dierentuin zijn er ook veel kleinere dierenuitjes voor kinderen: een dierenpark, een vlindertuin, een geitenboerderij, een alpaca boerderij, een ezelboerderij, ezelwandelingen, een huifkartocht, een zeehondencreche of zeehondenopvang, het asiel. Allemaal leuke uitstapjes voor kinderen die gek zijn op dieren!