Lichtjes-uitjes voor feestelijke donkere dagen in regio Den Haag en Leiden!

25 november 2023
Houd jij ook zo van sfeervolle verlichting in de donkere dagen voor kerst? Dan is een bezoekje aan deze uitjes-met-lichtjes in de regio Den Haag, Delft, Zoetermeer en Leiden echt iets voor jou!
Lichtjesavonden Den Haag Leiden Delft Zoetermeer
Kom samen met je familie genieten van de sfeer en gezelligheid die deze lichtjes brengen. Kies uit het aansteken van de mooiste kerstbomen, lichtprojecties, prachtige etalages, lichtjeswandelingen en shows. Of maak er je eigen lichtjesroute van en bezoek ze allemaal!

Madurodam Winterweken - Den Haag- 23 dec t/m 7 jan
De warme chocomel (mét slagroom) staat al klaar, want deze winter is er zoveel te doen in Madurodam. Dans onder de sterrenhemel in de silent disco, wandel langs sfeervolle winterse taferelen in de oude binnenstad en bewonder meer dan 80.000 schitterende lichtjes in het park. Echt prachtig!
The Hague Highlights Escher in het Paleis - 24 jan t/m 10 feb
Deze donkere winterweken zal Escher in het Paleis dagelijks onderdeel zijn van een spetterende lichtshow. Leuk Haags uitje! Tot het eind van het jaar kan je nog jouw ontwerp insturen voor de projecties.Scheveningen Light Walk - 9 december
Ga samen met je gezin op stap tijdens hét lichtevenement van Scheveningen. Speciaal voor gezinnen is er een familiewandeling, met licht en geluidacts.

Lichtjesavond Delft - 12 december
Beleef een magische start van het gloednieuwe winterfestival Delft Verlicht.Kaarsjesavond - Zoetermeer - 12 december

Zoetermeer zorgt weer voor een sfeervolle avond en verlicht de donkere winterdagen. Om 18.15 uur worden de lichtjes in de Kerstboom op het Marktplein ontstoken tijdens de Kaarsjesavond. Stap in een wereld van duizenden lichtjes en prachtig ingerichte etalages. Droom weg bij muziek en liederen die gezongen worden door een van de vele koren en muziekgroepen. Voor wie het koud krijgt is er gratis warme chocolademelk.Lichtjesavond in het Huygenskwartier - Voorburg - 23 december
Voorburg zet het Huygenskwartier weer prachtig in het licht met kerstavond. Sfeervolle versierde etalages, gezellige straatjes verlicht door duizenden kaarsjes en ook nog entertainment. Je kijkt je ogen uit!Gouda bij kaarslicht - Gouda - 15 december
In het Groene Hart is deze bijzondere avond het vermelden waard. Wat een zee van licht is dit Goudse lichtjesfeest. Naast alle kaarsjes zal er om de feestelijke dag helemaal af te maken een heel programma zijn, dat later bekend wordt. 

Winter Wonder Weken - Leiden
Leiden warmt je op in de winter met een sprookjesachtig en supergezellig programma. Ga voor uren schaatsplezier naar de drijvende ijsbaan. Zweef, draai en schommel op de Nostalgische kermis en doe je laatste kerstinkopen op de Nostalgische kerstmarkt.Lichtjesrondleiding Kasteel Duivenvoorde - Voorschoten - 13, 15, 16, 17 december
Verwen jezelf en je gezin met een lichtjesrondleiding op Kasteel Duivenvoorde. Kom samen de betoverende kerstsfeer ervaren.

Heb jij nog een leuke tip? Mail dan naar denhaag@kidsproof.nl.

Veel plezier!