• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

JumplessenTerug naar het overzicht

Wil je echt (veilig) leren trampoline springen? Dat kan bij de Flight Deck Academy in Hilversum.

Wil je op een snelle, leuke en veilige manier vette jump tricks leren? Neem dan jumples aan de Flight Deck Academy in Hilversum.

Gecertificeerde trainers

Deze jumpschool heeft als enige freestyle trampolinepark in Nederland, KNGU en ALO gecertifceerde trainers en een goed doordacht en effectief lessysteem, Level Up! In het Level Up! jumplessen systeem moet je vier jumplevels halen. Om een jumplevel te halen moet de leerling 14 jumptricks beheersen. Je krijgt van ons een Level up paspoort met vier verschillende jumplevels:

1. Basic Airman
2. Airman
3. Senior Airman
4. Ultimate Airman

De verschillende jumps worden geleerd en geoefend tijdens de jumples. De lessen bestaan uit een warming- up van 5 min., 40 min. trainen en 15 min. vrij springen/oefenen. Tijdens het vrij springen aan het einde van de les zal de instructeur de tijd nemen om samen met jou te beoordelen welke jumps we kunnen afstempelen in je Level up paspoort. Zitten er in jouw level nou jumps bij die jou echt niet lukken? Dan heb je per jumplevel twee jokers die je tijdens diplomaspringen mag inzetten om toch door te stromen naar een volgend level.

Check voor de mogelijkheden op de website via de roze button.


Tip: wist je dat Kidsproof 't Gooi ook de gezelligste kinderfeestjes in de regio op een rijtje heeft gezet?

Flight Deck 53

Bosdrift 53
1214 JT Hilversum
Openingstijden Kijk voor de actuele data en tijden op de website via de roze button Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in