Jumplessen 7+Terug naar het overzicht

Wil je echt (veilig) leren trampoline springen? Dat kan bij de Flight Deck Academy in Hilversum.
Ook op een veilige manier vette jumptricks leren? Neem dan jumples aan de Flight Deck Academy gevestigd in de rijksmonumentale Clemenskerk in Hilversum.

Voor wie zijn de jumplessen?
Voor kinderen vanaf 7 jaar die op een veilige manier vette jumptricks willen leren. De jumplessen zijn geschikt voor beginners tot en met gevorderden. Ieder kind kan op elk willekeurig lesuur trainen op zijn/haar eigen niveau.

Aanmelden voor proefles
De eerste dinsdag van de maand kun je deelnemen aan een proefles aan de Flight Deck Academy. De proefles is gratis maar jumpsokken zijn verplicht. Neem je eigen jumpsokken mee of koop een paar bij Flight Deck 53 voor € 2.50. Bevalt de les, dan kun je meteen na afloop van de proefles jezelf inschrijven aan de check-in balie.

Meer info
Klik op de roze button om naar de website te gaan.

Tip: wist je dat Kidsproof 't Gooi ook de gezelligste kinderfeestjes in de regio op een rijtje heeft gezet?


Flight Deck 53

Bosdrift 53
1214 JT Hilversum
Openingstijden zie website, klik door via de roze button Prijs Je betaalt per 10 lessen, zie website voor meer info Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaas in 't Gooi

Sinterklaas in 't Gooi

Vanaf zaterdag is Sinterklaas weer in ons land... dit jaar anders dan anders, maar dat hoeft niet minder leuk te zijn! Check onze thuistips en lokale activiteiten die wél door gaan

Sinterklaas tips