Maak je eigen zeemonsterTerug naar het overzicht

Doe mee met de wedstrijd van het MuzeeAquarium en maak je eigen zeemonster.
Ter gelegenheid van de nieuwe tentoonstelling 'Monsters en mythen van de zee' in het MuzeeAquarium in Delfzijl is er een te gekke wedstrijd georganiseerd.

MAAK JE EIGEN ZEEMONSTER!

Iedereen kan meedoen. De griezeligste, mooistgemaakte, origineelste zeemonsters krijgen een plekje op de tentoonstelling. Hoe cool is dat!

Win een prijs
De prijsuitreiking is op vrijdag 7 juni om 17:00 uur in het museum. Dit is ook het moment dat de tentoonstelling officieel geopend wordt. Er zijn prijzen in diverse categorieën te winnen. Hierbij is gedacht aan prijzen voor volwassenen en ook prijzen voor kinderen!

Tekenen, knutselen... alles kan!
Jouw zeemonster mag 2-dimensionaal zijn, maar ook 3-dimensionaal. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk een monster dat nog door niemand eerder bedacht is! Een monster dat kan zwemmen in de zee. Gebruik materialen zoals papier, hout, lego, knex, textiel, karton etc. Gebruik geen vloeistoffen, etenwaren of batterijen en electrische materialen.

Regels en voorwaarden
Stuur vóór 28 mei 2024 een foto van jouw monster naar het museum en vermeld je naam, leeftijd, woonplaats en telefoonnummer. Als jouw monster wordt uitgekozen voor de expositie, dan krijg je op 1 juni bericht hierover. En natuurlijk krijg je dan ook een uitnodiging voor de opening op 17 juni. Kijk voor de afmetingen, de toegestane materialen en andere voorwaarden van deze wedstrijd op de website van het museum, klik eenvoudig door via de roze button.

Je kunt ook met je hele klas meedoen. Neem hiervoor contact op met het museum.

MuzeeAquarium Delfzijl

Zeebadweg 7a
9933 AV Delfzijl
Openingstijden Zie website Prijs Deelname is gratis! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?