Dans en theaterTerug naar het overzicht

Theatertijger of dansliefhebber? Dan zijn de dans- of theaterlessen bij BplusC vast iets voor jou!
Hou je ervan om te schitteren op het podium? Of dat nu is terwijl je in de huid kruipt van een ander of al dansend op de mooiste muziek, bij BplusC kun je je passie helemaal kwijt in de dans- of theaterlessen.

De danslessen zijn er voor kids in alle leeftijden en voor elke dansstijl. Van klassiek ballet, streetdance, hiphop tot een mix van verschillende stijlen. Ook leuk: speciaal voor jongens is er de Boys Class.

Tijdens de theaterlessen leer je hoe je het beste je stem, lichaam, emoties en mimiek kunt gebruiken. Samen met anderen schrijf je verhalen en scenes die je presenteert aan het publiek. Je kunt er lekker al je fantasie in kwijt!

Benieuwd naar de lessen? Klik dan op de roze button voor meer informatie.

Tip: wil je op de hoogte blijven van leuke activiteiten bij jou in de buurt? Schrijf je dan nu in voor onze gratis Nieuwsbrief!

BplusC

Nieuwstraat 4
2312 KB Leiden
Openingstijden Zie website Prijs Afhankelijk van cursus en leeftijd. Zie website voor meer informatie. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Pinksteren!

Pinksteren!

Komend weekend is er van alles te doen tijdens het Pinksterweekend. Lekker plonsen, naar een kasteel of een museum. Wat zijn jouw plannen?

Check de uitjes!