Peuterdans & KinderyogaTerug naar het overzicht

Creatieve en gezellige lessen bij De Kleine Tijger om samen met je peuter te beleven! 2+
Leuk adres op de Doezastraat voor een gezellige, onstpannen en leerzame vrijdagochtend met je peuter! Peuterdans of  peuteryoga vanaf 2 jaar. Welkom bij De Kleine Tijger! Je kunt hier iedere donderdagochtend terecht voor een les. Maar ook op iedere vrijdagochtend bij Kindergarden, Raamsteeg 2C.

Spelenderwijs leren de kinderen steeds meer gevoelens kennen en hoe je daarmee om kan gaan. Door samen met plezier te bewegen leren de kinderen ongemerkt nieuwe bewegingen en sociale vaardigheden en groeit hun zelfvertrouwen. De woordenschat groeit door het voorlezen en de verschillende thema’s van de lessen bij De Kleine Tijger.

Aan het eind van iedere les is er aandacht voor samen ontspannen met massages en rustige liedjes. Ze eindigen met iets creatiefs, zoals kleuren of plakken.

Een leerzaam, creatief en speels avontuur. Superleuk om samen met je kleine tijger te ondernemen!
De lessen zijn op elke donderdag en vrijdag van 9:30-10:15 uur (behalve in de schoolvakanties).

Graag opgeven via de groene emailbutton op deze pagina. Voor meer info klik je op de roze button.

Tip: Neem eens een kijkje in de Kidsproof Uitagenda voor de actueelste uitjes. Ga voor een toffe activiteit, avontuurlijk bezoekje aan een museum of een spannende voorstelling!

De Kleine Tijger

Doezastraat 2A
Leiden
Openingstijden elke donderdag- en vrijdagochtend van 9:30-10:15 uur
(behalve in de schoolvakanties)
Prijs € 12,50 per kind per les of € 75,- voor een lessenserie van 6 lessen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op zomerkamp met en zonder overnachten