Storm Aquapark LeidenTerug naar het overzicht

woensdag 24 mei
Supergaaf waterpretpark bij Vlietland, waar je ook kunt suppen, vlot-varen en genieten op het terras!
Op zoek naar een spetterend en superfun uitje? Kom dan naar Storm Aquapark Leiden in recreatiegebied Vlietland tussen Leidschendam en Voorschoten!

Het Aquapark bestaat uit verschillende watertrampolines, klim-, klauter- en glijmogelijkheden op verschillende niveaus, een water volleybalcircuit en nog veel meer. Alles is met elkaar verbonden en het zorgt voor oneindig speelplezier voor jong en oud.

Spring in het water om af te koelen en door het zwemvest die je krijgt is het nog extra fijn zwemmen ook! Niet alleen voor een tof dagje uit, maar ook zeker voor familie- of kinderfeestjes is Storm Aquapark Leiden een top bestemming.

Naast spelen op de waanzinnige speelstructuur kun je hier ook (super)suppen en tijd door brengen op je eigen privé vlot, inclusief hapje en drankje. Superleuk! Er is dit jaar een mooi nieuw terras.

Meer informatie over het park en de diverse activiteiten is te vinden op de website, klik door via de roze button.

Tip: Nog veel meer leuke uitjes voor het gezin deze zomer vind je natuurlijk op www.kidsproof.nl/leiden

Storm Aquapark Leiden

Rietpolderweg 298
2266BM Leidschendam
Openingstijden Weersafhankelijk, zie website Prijs Voor de meest actuele prijzen zie website via roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de mei- en zomervakantie. Kijk snel!

22 x op kamp met en zonder overnachten