Jumpsquare NijmegenTerug naar het overzicht

Zin in een stoer uitje waarin je je coolste tricks kunt laten zien? Ga dan naar Jumpsquare Nijmegen!
Vanaf 5 juni is Jumpsquare Nijmegen weer geopend! Check via de roze websitebutton meer info over de corona-maatregelen. Reserveer vooraf een tijd!

In dit 2450 m2 indoor trampolinepark kun je je heerlijk uitleven en je coolste tricks laten zien. Springen bij Jumpsquare Nijmegen is dé ultieme combinatie tussen sport, fun en gezelligheid in een stoere setting. De minimumleeftijd is 10 jaar, maar op speciale tijden is er Mini-Jump voor kinderen van 2 t/m 9 jaar.

Leef je uit in de freestyle area, de BigAirBag area, de dodgeball area, een high performance area met walk on walls, een basketball area en een max-air.

En wil je trucs oefenen die je nog niet volledig onder de knie hebt? Maak dan gebruik van de twee 'beruchte' foampits. Daag daar ook je vrienden uit op de battle beam, de slackline trotseren en klauteren in de monkey bar.

Naast het spectaculaire park is er ook een gezellig horecagedeelte met lekkere hapjes en drankjes. Je kunt jezelf hier voorbereiden op een jumpsessie, maar ook uitblazen, nagenieten en kijken naar andere Jumpers. Er zijn nette kleedkamers met douches en lockers.

Mini-jump
Elke woensdag- en vrijdagmiddag (14.00 - 15.00 uur) en zaterdag- en zondagochtend (10.00 - 12.00 uur) kunnen uitsluitend kinderen van 2 t/m 9 jaar zich uitleven in de gehele jump area. Begeleiding >18 (maximaal 1 begeleider per kind) is gratis! Let op: in vakanties kunnen deze dagen en tijden afwijken.

Tip: reserveer vooraf online je jumpsessie! Heel erg handig en dan weet je zeker dat er plek is!

Klik voor meer informatie en het reserveren van een jumpsessie op de roze button.

Tip: je kunt hier ook een stoer jumpkinderfeestje vieren!

Jumpsquare Nijmegen

Industrieweg 101
6541 TV Nijmegen
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden door naar de site. Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!