Jumpsquare NijmegenTerug naar het overzicht

Kies nu voor één van de fijne Summer Deals bij dit gave trampolinepark!
Wil je een te gek uitje met je kids doen? Bij Jumpsquare gaan kinderen de strijd aan met hun vriendjes bij Ultimate Dodgeball en gaan ze los in de Jump Arena. En wie zet de snelste tijd neer op de Ninja Course?

Hebben ze trek en dorst gekregen van al dat jumpen? In de Food & Drinks area kun je prima terecht, ook voor een lekkere cappuccino voor jezelf.

Summer Deals

Deze zomer heeft Jumpsquare vette Summer Deals! Die kun je goed gebruiken op een regenachtige zomerdag deze vakantie. Je kunt kiezen uit:

* Deal 1: 90 minuten jumpen + Slushy Jack’s, chips, jumpbandje en -sokken. Voor €19,99.
* Deal 2: 5x30 minuten gratis jumpen (5x Jumpticket 90 minuten voor de prijs van 60 minuten)
* Deal 3: Summer edition goodiebag als je een abonnement afsluit voor 4 september.


Mini-jump voor de allerkleinsten

Kan jouw kind niet wachten tot ‘ie 7 wordt en mag jumpen? Goed nieuws: tijdens de speciale Mini Jump uren is de héle Jump Arena speciaal gereserveerd voor alle kinderen van 1,5 t/m 6 jaar. Zo kunnen ook zij – op een superleuke en veilige manier – leren springen, rollen en vallen. En heel handig: broers of zussen die ouder zijn dan 6 jaar mogen ook voorzichtig meespringen voor het Mini Jump-tarief tijdens de Mini Jump-uren.

Happy Hours

Houden jouw kinderen wel van een feestje? Kom dan op vrijdag- of zaterdagavond tijdens de Happy Hours naar Jumpsquare. Dan gaat de muziek harder en gaan de discolichten aan! Kinderen jumpen en dansen deze avond op de vetste beats. Natuurlijk is er ook tijd om tussen het jumpen door even wat te drinken en snacken in de Foods & Drinks area. 

Binnenkort een kinderfeestje te vieren? Bij Jumpsquare vind je super gave feestjes voor kinderen! Bekijk ze in onze categorie Kinderfeestjes. Of wil je kind goed leren jumpen? Bekijk dan ook eens de lessen van JumpScool.

Klik op de roze button voor meer informatie en boek gauw een jumpsessie in voor een lekkere actieve dag!

Jumpsquare Nijmegen

Industrieweg 101
6541 TV Nijmegen
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden door naar de site. Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ontdek Nilton's Zomeratelier

Ontdek Nilton's Zomeratelier

Kruip in het Afrika Museum in de zomervakantie in de huid van kunstenaar Nilton Moreira da Silva, laat je inspireren door de verhalen van Nilton en doe mee aan de creatieve workshops. Van een sieraad van waxprint tot een krachtarmband maken.

Creatieve workshops