Back to school 2023

12 september 2023
De zomervakantie is nu echt voor iedereen voorbij... Weer even wennen hoor, maar met deze leuke clubjes, kinderfeestjes en super toffe Eropuit tips, kan je het schooljaar goed beginnen!
Fijn schooljaar!

Clubjes

Factorium Proeflessen

Wil je dansen? Of toch liever muziek maken? Of nee, theater spelen of musicalnummers voordragen! Of… Keuzestress? Bij Factorium Cultuurmakers kun je lekker op jouw manier experimenteren en ontdekken wat er het beste bij je past.



Leer skaten bij Lady Bird

Wil jouw kind coole tricks leren op het skateboard? Ze kunnen een gratis proefles volgen voor een skateboardles. Vanaf 6 jaar kunnen kinderen al meedoen. Een cursus duurt 6 weken en al het materiaal kan je gewoon huren bij de locatie.



Voetballen, zingen, roeien

Er zijn zoveel leuke sporten te doen voor kinderen die je kan vinden op de site en we hebben een hele verzameling dansclubjes, theatergroepen, muzieklessen en nog veel meer leuke clubjes erop staan. Bij veel clubjes kan je een proefles doen.



Telekids

Telekids Musicalles
Zingen, dansen en acteren. Vindt jouw kind dit helemaal te gek? Geef hem of haar dan snel op voor het nieuwe lesseizoen van Telekids Musicalschool. Liever eerst uitproberen? Kies dan voor een proefles in september.



Kinderfeestjes

Ontdekstation kinderfeestje

Een speciale tafel, ranja, cadeautjes en een tof programma. Dat is een gaaf kinderfeestje bij Ontdekstation013! Tijdens dit feestje volgen de kinderen verschillende workshop en doen ze ontdekkende activiteiten. Het hele programma vind je op de site.



Science kinderfeestjes👩?🔬👨🏽?🔬

Hoe maak je zelf een lavalamp en hoe lekker zijn zelfgemaakte molecuulsnoepjes? Dit ontdek je bij het nieuwste en super leuke feestje van Van Kaat. Je krijgt een pakket met alle proefjes benodigdheden thuis gestuurd en het feest kan beginnen!



3x Quest Junior voor €15

Wat geef je een nieuwsgierig kind cadeau?
Wij weten het wel! Namelijk elke week 44 pagina’s vol antwoorden op hun steengoeie vragen, waarop je zelf vaak ook geen antwoord hebt. In begrijpelijke taal en vol humor, mooie foto’s en strips.



Natuurfeestje in de bossen

Dit is zo leuk! Vier je feestje in de bossen in bij Bezoekerscentrum Oisterwijk van Natuurmonumenten. Met of zonder boswachter. Ontdek slimme trucjes van dieren, doe de fit-test of speel leuke bosspelletjes. Vier dit onvergetelijke verjaardagsfeestje!



Eropuit!

Freerun en Theater!

Dit is heel bijzonder; kinderen uit Tilburg en volwassen acteurs, freerunners en muzikanten maken met elkaar de theatervoorstelling 'It takes a child to raise a village'. Dit belooft een levenslustige middag te worden in Schouwburg en Concertzaal Tilburg.



Kunstdoolhof SPEEL

Hier moet je naartoe! Dit is een toffe beleving; door een bijzonder doolhof in Breda dolen en ondertussen bouwen in de kamer vol bouwblokken. Elke week zijn er weer andere kunstenaars die iets extra's doen, zoals het maken, samen met jou, van een natuurdrukprint.