Paashaas kaartTerug naar het overzicht

Wil je een leuke paasgroet sturen naar je familie of vrienden? Wat dacht je van deze zelfgemaakte kaart?
Wat heb je nodig?
-gekleurd A4 papier (beetje dikker)
-schaar
-lijm
-wiebeloogjes (als je deze niet hebt, teken je deze gewoon erop)
-zwarte stift
-wol of chenilledraad
-stoffen pompons

Hoe ga je te werk?
Vouw een A4-tje dubbel en knip er de vorm van het oranje deel van de wortel uit. Maak van groen papier het bovenste stukje van de wortel en knip dit over de hele breedte een beetje in en plak deze aan de bovenkant vast.
Knip een rondje voor het haasje en plak daar de wiebeloogjes op (of teken ze erop). Maak van wol (of chenilledraad) de snorharen en een neusje van een pompon (of stukje papier als je pompons niet in huis hebt) en teken een bekje.

Vervolgens teken en knip je de oren uit en met een andere kleur papier knip je de binnenkant van de oren die je erop plakt. Deze oren plak je aan de achterkant van het kopje. Dan teken en knip je de pootjes van het haasje en die plak je op de wortel. Daar teken je nog een paar 'nagels' op. Zo ook onder de neus. Nu nog een leuke tekst aan de binnenkant en klaar is je paashaas kaart!
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje