Juffen en meesters bedankt!

22 juni 2020
De juffen en meesters stonden dit jaar altijd klaar voor onze kinderen. Echt een bedankje waard vinden wij! Met een zelfgemaakte knutsel als cadeautje maak je ze vast superblij. Bekijk de leuke tips voor knutselwerkjes van onze collega Lotte!

Bedankje juffen & meesters einde schooljaar - tips

Vind je het ook leuk om jullie lieve juf of meester te bedanken voor alles wat ze dit jaar hebben gedaan? We hebben leuke tips en ideetjes voor leuke cadeautjes en knutsels op een rijtje gezet. Veel plezier met maken en geven!

Hartenkaart

De juffen en meesters hebben de laatste tijd heel HART gewerkt om jullie les te kunnen blijven geven. Ze stonden dagelijks voor je klaar en zorgden ervoor dat je ook vanuit huis nog goed bij kan blijven met je schooltaken. Maak daarom een leuk kaartje met hartjes voor ze en schrijf een lieve tekst op de voorzijde. 

Bruistabletje

Tijd voor ontspanning voor juf (of meester)! Bij de Wibra vond ik een zakje met kleine bruisballetjes. Stop er 2 of 3 met wat confetti in een klein plastic zakje. Leuk kaartje erbij en klaar...

Lievelingsjuf

Minder geschikt voor de meester, maar des te leuker voor de juf. Bij de Action kun je DIY armbandpakketjes kopen. Maak daarmee een leuke tekst en vul aan met andere kraaltjes. Superlief toch?

uitMUNTend

Voor de uitmuntende juf of meester, die het hele jaar zo hard heeft gewerkt. Koop een plantje munt en een mandje om deze in te zetten, schrijf een lieve tekst op een blaadje en plak deze op het mandje. Wat ook mogelijk is, maar deze heb ik nog niet kunnen vinden, is een papieren 'lunchzak' gebruiken en daar de tekst op schrijven.

 

HARTstikke bedankt!

Maak een hart van strijkkralen en zet daar in een contrasterende kleur juf of meester in. Vind je een hart niet zo stoer voor een meester, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een ster of een rondje.En dan zit het schooljaar er al weer op! Met deze knutsels gaat jouw juf en meester vast helemaal vrolijk de zomervakantie in.

Veel knutselplezier!

Liefs Lotte