Kasteel de Haar in huis

16 april 2020
Kasteel de Haar is weer open, maar nu online! Neem snel een kijkje achter de schermen. Met de tips voor kids kun je zelf ook aan de slag met het Kasteel!
Kasteel de Haar is weer open, maar nu online!
Als je de afgelopen weken toevallig een drone boven Kasteel de Haar hebt zien vliegen, dan kan dat kloppen! De drone maakte prachtige beelden van het Kasteel en het park. Als jij niet naar Kasteel de Haar kunt, dan komt het kasteel wel naar jou! Kijk op deze pagina voor Kasteel de Haar bij jou thuis.

Je krijgt een echt kijkje achter de schermen! Naast de beelden van buiten het Kasteel, kun je ook zien hoe het er van binnen uit ziet. Door de 360 graden foto’s lijkt het zelfs alsof je in het kasteel staat! Voor extra informatie over de achtergrond van het Kasteel kun je verschillende filmpjes bekijken die je uitleg geven.

Speciaal voor kids
Ook aan de kids is gedacht. Kasteel de Haar is omgetoverd tot een prachtige kleurplaat. Gebruik je de kleuren van het echte Kasteel of steek je het gebouw in een nieuw jasje? Klik hier om de kleurplaat te downloaden!Kasteel de haar zit ook op Pinterest. Hier hebben ze verschillende kasteelknutsels voor je op een rijtje gezet. Knutselen en bouwen maar!

Leuke dingen om thuis te doen met kinderen
Benieuwd naar meer tips? Lees snel onze blog met 50 tips om thuis met kinderen te doen!

Naar de website