Doe-expositie FEEST (6+)Terug naar het overzicht

Nieuwe expositie bij De Vrijstaat: ontdek samen met vier kunstenaars de kunst van het feestvieren!
De Vrijstaat, kunstwerkplaats voor jong Utrecht, opent de deuren van de nieuwe doe-expositie en creatieve werkplaats FEEST (6+).

In de expositie onderzoeken kinderen vanaf 6 jaar oud samen met kunstenaars Salihanur Akpinar, Mai Linh Ly, Anna Reerds en Sterre van der Tak de kunst van het feestvieren. Weet jij eigenlijk wat er met alle feesten gevierd wordt? Welke feesten zijn belangrijk bij jou thuis, wat is je favoriet?

De vier kunstenaars nemen bezoekers mee in een kleurrijke polonaise. Van keurige Hollandse kaasblokjes tot imposante Chinese draken. Jullie kijken niet alleen naar kunst, maar gaan ook zelf aan de slag in de bijbehorende workshops!

Klik voor meer info over deze interactieve expositie op de roze button.

De Vrijstaat

Hof van Monaco 3
3541 DT Utrecht
Openingstijden Van 11 februari t/m 24 november iedere zondagmiddag en in de schoolvakanties geopend. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje