De Kleine MolTerug naar het overzicht

Nieuw bij het Waterliniemuseum: ontdek bij de kleuter expo de avontuurlijke wereld van de kleine mol!
Bezoek vanaf 28 april de kleuter expositie “De Kleine Mol” bij het Waterliniemuseum. Leer hoe deze nieuwsgierige mol leeft, graaft en avonturen beleeft onder de grond. 

Tijdens deze unieke tentoonstelling kunnen kinderen deelnemen aan diverse activiteiten en spelletjes die allemaal in het teken staan van de Kleine Mol. Zelf door tunnels kruipen, puzzels oplossen, eigen forten bouwen, mollen zoeken, tekenen en nog veel meer!


Deze expo is speciaal ingericht voor kinderen van 2 t/m 5 jaar.

Mis deze unieke kans niet om samen met jouw kleintje de wereld van de Kleine Mol te ontdekken!

Over het museum
Het Waterliniemuseum is gelegen in de bomvrije kazerne van Fort bij Vechten in Bunnik (Utrecht). In dit museum weten ze alles over de werking van de waterlinie en over de Romeinen die zich bewogen op deze belangrijke historische plek. Naast de tijdelijke kindertentoonstelling is er ook een vaste Romeinententoonstelling, waar onder andere opgravingen uit het Romeinse castellum Fectio (gelegen naast Fort bij Vechten) te zien zijn. Leuk!

Illustratie: Wolf Erlbruch

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Waterliniemuseum

Achterdijk 12
Bunnik
Openingstijden Vanaf 28 april 2024. Klik door naar de site voor de actuele openingstijden. Prijs Kleine toeslag voor Museumkaarthouders. Klik door naar de site voor meer info. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

BoekStartdag bij Bibliotheek Utrecht

BoekStartdag bij Bibliotheek Utrecht

Een speciale dag voor de allerjongste bieb-bezoekers. Luisteren naar verhalen en muziek, dansen en zingen. Kom ook, de sap staat klaar.

Baby’s in Utrecht kunnen gratis lid kunnen worden van de bibliotheek!

Bekijk het programma