VakantiekampenTerug naar het overzicht

Op zoek naar een gezellig vakantiekamp, creatieve cursus of sportieve dagopvang?
Op zoek naar een gaaf vakantiekamp voor de mei- of zomervakantie? Kijk dan op Kidsproof voor een overzicht!

Kidsproof heeft de leukste vakantiekampen voor je op een rijtje gezet, zowel de vakantiekampen in regio Utrecht als daarbuiten. Of je nou wilt sporten of op een andere manier lekker actief bezig wilt zijn, het is allemaal mogelijk. Wat denk je van een danskamp, zeilkamp, ponykamp, theaterkamp, taalkamp, survivalkamp of voetbalkamp? Bekijk het aanbod!

Ook in de rest van Nederland zijn er diverse regio's met leuke kampen. Wedden dat er echt voor ieder wat wils bij zit? Handig: er zijn zowel kampen met overnachtingen als kampen waarbij je lekker thuis slaapt.

Eind maart verschijnt onze nieuwsbrief met daarin supertoffe vakantiekampen door het hele land, de vakantiekampen special! Wil je alvast een voorproefje nemen? Check dan de rubriek vakantiekampen in Utrecht en daarbuiten.  

Houd ook je mailbox in de gaten en mis de toffe vakantiekampen special niet!

Vakantiecursussen-Zomerkampen-kinderen


Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

13x verrassende streekmusea

13x verrassende streekmusea

Duik met de hele familie in het verleden tijdens een bezoekje aan een van de streekmusea in provincie Utrecht! We hebben een aantal verrassende locaties op een rijtje gezet. Het aanbod is heel gevarieerd; van magische kasteelkamers tot heksen en klederdracht.

Bekijk het aanbod