Speel-O-Theek IJburgTerug naar het overzicht

Kom spelen met andere kinderen en ontdek alle soorten speelgoed bij Speel-O-Theek IJburg!
Op de ochtenden dat de Speel-O-Theek open is, ben je welkom om met je papa of mama te komen spelen en speelgoed te lenen. En er is gelegenheid om andere kinderen en ouders uit de buurt te ontmoeten en meer informatie te krijgen over spelen en speelgoed.

De maandag ochtenden zijn gereserveerd voor kinderen van 0 tot 2½ jaar. Deze ochtenden zijn bedoeld om je te laten wennen aan het 'samen' spelen met andere kinderen. Ouders hebben hier de mogelijkheid andere ouders uit de buurt te ontmoeten.

Tijdens de ochtenden is er allerlei speelmateriaal aanwezig, zoals een glijbaan, kruiptunnel, duw- en loopauto's en ander speelgoed. Voor de ouders is er koffie en thee.

Tevens kunnen papa of mama in het opvoedpunt terecht voor informatie over cursussen, opvoed vragen en het maken van een afspraak met een van de medewerksters. Jullie kunnen gewoon binnen lopen om eens een kijkje te nemen.

Klik via onderstaande link door naar de website voor meer informatie over het speelgoed en de Speel-O-Theek!

Speel-O-Theek IJburg

Erich Salomonstraat 326-332
1087 GZ Amsterdam
Openingstijden Maandag 9.30 - 11.30 uur, woensdag 9.30 - 11.30 uur en donderdag 9.30 - 11.30 uur. Prijs €15,00 per jaar voor abonnement op de Speel-O-Theek. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen