• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Atelier CoBrATerug naar het overzicht

Kom zelf kunst maken in het Cobra Museum. Elke woensdag en zondag is er Atelier CoBrA!
Op zondagen en woensdagen kunnen museumbezoekers creatief aan de slag in Atelier CoBrA. Maak eerst een rondje langs de inspirerende kunstwerken en ga daarna tekenen, ontdekken en verwonderen zoals de Cobra-kunstenaars!

De begeleiders van het museum hebben alle teken- en schilderspullen klaarstaan. Je kunt zelf beslissen hoe lang je blijft en wat je gaat doen. Ga los in je verbeelding en teken jouw lievelingsdier maar dan als voertuig! Hoe denk jij dat de toekomst eruitziet? Laat je fantasie de vrije loop want de mogelijkheden zijn grenzeloos! 

Lijkt het je leuk om naar het Atelier CoBrA te komen? Je hoeft je niet aan te melden en er geldt geen leeftijdsgrens. Je betaalt wel entree voor het museum. Ook moeten je begeleiders het museum bezoeken en oproepbaar zijn.

Klik op de roze button voor meer informatie!

Meer musea in Amsterdam bezoeken? Deze plekjes zijn super kidsproof!

Cobra Museum

Sandbergplein 1
1181 ZX Amstelveen
Openingstijden Elke woensdag en zondag Prijs gratis (excl. toegang tot het museum) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen