Leuke carnavalsuitjes in en om Arnhem!

6 februari 2017
Nog even en dan breekt hét feest van het zuiden aan! En al doen we in Arnhem niet massaal aan carnaval, toch worden er een aantal leuke activiteiten voor kids georganiseerd!
In deze blog delen wij de leukste tips om er samen met je kids een leuk feest van te maken!

Leukste outfit voor carnaval!
Ieder jaar is het weer een feest om jouw outfit voor carnaval te verzinnen! Ben jij een knappe prinses, stoere piraat, dappere superheld? Bij iedere outfit hoort gave schmink. Wij hebben een aantal schminkvoorbeelden op een rijtje gezet, zodat je helemaal compleet voor de dag komt! Ben je nog opzoek naar een leuke outfit? Bij de Party Grime Carnaval Shop weet je zeker dat je slaagt!



Kindercarnaval
Carnaval is niet alleen een feest voor volwassenen maar ook zeker voor de kids. En dat is te merken aan alle leuke plekken waar er met de kids het feest van het jaar gevierd kan worden. Zo kun je op zaterdag 25 februari genieten van de kindercarnaval in Schuytgraaf. Vrijdag 24 februari kunnen de grotere kids (10+) helemaal uit hun dak gaan tijdens de tienercarnaval in Luxor Live. Zaterdag 25 februari wordt er in het Luxor Theater een leuke middag georganiseerd voor kinderen van 2 t/m 9 jaar! 

Optochten
Zondag staat in teken van de Carnavalsoptochten! Op verschillende plekken kun je de praalwagen en outfits bewonderen. Er zijn onder andere optochten in Arnhem, Elst, Elden en Westervoort. Kijk voor meer informatie even op onze uitagenda! Wil je dit jaar eens ergens anders carnaval vieren? Op de website’s van Kidsproof Breda, Den Bosch en Nijmegen vind je nog meer gave carnavalsuitjes!
 

Heb jij nog een leuke tip waar leuke carnavalsactiviteiten zijn die hier nog niet tussen staat? Laat het ons weten via arnhem@kidsproof.nl