• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Heerlijke adresjes waar kids echt welkom zijn!
Uit eten

Heerlijke adresjes waar kids echt welkom zijn!

Uit eten met kinderen buiten de deur? Check onze tips voor kindvriendelijke restaurants met kinderkaart, kinderhoek, speeltuin, kindervermaak of een fijn terras in en om Arnhem! Een fijn ontbijtadresje, lunchplekje, pannenkoekenrestaurant, eetcafé of koffietentje.

Filteropties

Locatie
totaal 64 resultaten
Pagina: 12

Volg Kidsproof Arnhem

Meld je aan voor de nieuwsbrief

totaal 64 resultaten
Pagina: 12

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Arnhem?

In de directe omgeving van Arnhem, Duiven en Huissen, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Arnhem, Duiven en Huissen

Op Kidsproof Arnhem vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Arnhem, Duiven, Huissen, Oosterbeek, Velp, Elst, Doesburg en Renkum!

Wij verzamelen álle leuke adresjes in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.