Tabouleh voor onderwegTerug naar het overzicht

Geen zin in plakkerige boterhammen? Deze Taboulehsalade is ideaal voor onderweg
en kan een dag van te voren gemaakt worden...

Wat heb je nodig?
pakje couscous
blikje tomatenblokjes
verse tomaten
komkommer
1 á 2 gekookte eieren
1 eetlepel balsamicoazijn 
1 citroen
zout en peper na smaak
extra vergine olijfolie
munt

Bereiding
Mix de couscous met de inhoud van het blikje tomatenblokjes. Zorg dat de couscous helemaal bedekt wordt. Daarna afdekken en minimaal 20 min in de koelkast laten staan. Met een vork de couscous losmaken
Snij de komkommer, verse tomaten en eieren in gelijke, kleine blokjes. Mix in een kom, 4 eetlepels olijfolie met de balsamicoazijn, peper, zout en de citroensap.  Meng vervolgen alles door de couscous en voeg munt toe. Zet de Tabouleh zeker een uur in de koelkast zodat de smaken goed kunnen vermengen.

Lekker met stokbrood en vers fruit! 

Eet smakelijk

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Percossa, de beste slagwerkgroep | 5+

Percossa, de beste slagwerkgroep | 5+

Een verhaal over Kees (of de jongen die te veel scheetjes liet). Een jongen met veel fantasie. Hier speelt de beste slagwerkgroep van de Benelux een mooie muzikale voorstelling over. Foto: Boy Hazes

Ga naar Theater De Bussel