• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
De leukste musea & leerzame uitjes in Flevoland
Musea & educatie

De leukste musea & leerzame uitjes in Flevoland

Naar een leuk kindvriendelijk museum, elkaar voorlezen bij de bibliotheek of een leerzame speurtocht? Er is volop keuze voor kinderen in Flevoland!

Dit zijn onze favoriete kindermusea en educatieve uitjes in Flevoland.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 34 resultaten
Pagina: 12
totaal 34 resultaten
Pagina: 12

Kindvriendelijk museum uitje in de regio Flevoland

Zoek je een leuk museum om met kinderen te bezoeken? Op Kidsproof.nl vind je alle kidsproof musea in Nederland, op Kidsproof Flevoland vind je alle kindvriendelijke musea in Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen, Zeewolde, Urk en Noordoostpolder.

Kinderactiviteiten in kindermusea

Veel van deze kindermusea hebben speciaal voor kinderen een museum speurtocht, een speciale tentoonstelling, een rondleiding voor kinderen of een familierondleiding, een kinderatelier waar ze zelf aan de slag kunnen en leuke workshops kunnen volgen. Zo is een museum héél erg leuk voor peuters, kleuters, jonge kinderen en oudere kinderen!

Educatieve uitjes voor kinderen in de omgeving van Almere, Lelystad en Dronten

Spelenderwijs leren: techniek, science, wetenschap, natuur, de wereld is één grote ontdekking voor kinderen. Op de regio Flevoland zijn er veel organisaties die leuke en leerzame uitjes aanbieden.

Bibliotheken in de regio Flevoland

In de bibliotheken in Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen, Zeewolde, Urk en Noordoostpolder kun je meer dan alleen boeken lenen voor kinderen: er zijn speciale voorleesuurtjes, activiteiten voor kinderen, workshops voor kinderen en soms zelfs speciale kindervoorstellingen. Op Kidsproof Flevoland vind je alle bibliotheken in de regio.