Superleuke testmiddag met de Carqon bakfiets van Pims!

24 september 2020

Ik mocht met mijn tweeling van 6 een testritje maken in de nieuwe Carqon elektrische bakfiets van Pims Fietsen, zo leuk! Op een warme dag in september startten we bij Pims Fietsen in Groningen stad. We fietsten over hobbelige grachtweggetjes, drempels, drukke kruispunten en over uitgestrekte stukken. Een bezoekje aan het Stadspark mocht niet ontbreken van mijn kinderen, altijd een fijn plekje om even te stoppen.

De eerste opstap was voor mij als bakfietsloze moeder even wennen, maar daarna fiets je zó weg. En hij rijdt als een trein!  

Ik heb ooit op een eerste generatie bakfiets gefietst, maar dat is echt niet te vergelijken: deze Carqon bakfiets fietst zoveel beter! Je fietst uit stilstand zó weg (nope, geen paniek bij een stoplicht), hij is heel erg stabiel, trapt licht, remt goed en heeft echt goede vering waardoor ik niemand heb horen klagen over pijnlijke billen. 

Stoere elektrische bakfiets Carqon

De Carqon bakfiets ziet er ook nog eens goed uit: beetje stoer, daar hou ik wel van! Je kunt kiezen uit vier verschillende kleuren, ik vind de witte echt heel mooi! Het materiaal is krasvast, dus geen zorgen over het inzetten van de Maxi-Cosi, de boodschappen en het klimmen en klauteren van de kids (die tweeling van mij…;-). Het meest blij werd ik van het deurtje: je kids kunnen zo makkelijk zelf in- en uitstappen, je hoeft ze dus niet meer te tillen!Woon je net buiten het centrum, bijvoorbeeld in Meerstad, Reitdiep, Harkstede, Peize, Haren of Kardinge? Fiets je veel heen en weer met de kinderen naar het centrum van Groningen of wil je er vaker op uit buiten de stad? Dan is zo’n bakfiets ideaal. Bovendien is het echt een goed alternatief voor een tweede auto. Er zit een dubbele accu bij (tot 140 kilometer), dus je hoeft je geen zorgen te maken over de maximale afstand. 

Zelf een testrit maken bij Pims Fietsen?

Wil jij ook een keer zo’n leuke proefrit maken door Groningen? Pims Fietsen heeft testritten beschikbaar! Je boekt er nu heel makkelijk ééntje via hun website. Wij hebben een gave fietsroute voor je klaargelegd bij Pims Fietsen waardoor het een echt uitje in Groningen met je kinderen wordt. Enjoy! 

Anna 

(Wil je eerst nog even alle ins- en outs lezen over deze fijne elektrische bakfiets? Ook dat kan op de website van Pims Fietsen.)  

PS. Je krijgt een regenhoes t.w.v. €199,- cadeau als je één van de eerste 5 bent die de bakfiets koopt.

Naar de website