Leuke uitjes voor ouders & kids Zwolle!

Leuke uitjes voor ouders & kids Zwolle!

De leukste EROPUIT tips met musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwembaden, ijsbanen, bowlingbanen, boswandelingen, natuurspeeltuinen en nóg veel meer eropuit-tips in en om Zwolle!

Tips van de maand:

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 83 resultaten
Pagina: 123
totaal 83 resultaten
Pagina: 123

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Zwolle!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Zwolle, Kampen en Dalfsen? Er zijn in de regio Zwolle véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij, dierentuin of pluktuin, samen lekker zwemmen in een zwembad of bij een veilig strandje, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een kabouterpad, blotevoetenpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer.

Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer! Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Zwolle, Kampen en Dalfsen

Op Kidsproof Zwolle vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de zomervakantie in (de omgeving van) Zwolle, Kampen, Meppel, Raalte, Dalfsen, Hattem, Elburg, Wezep en Ommen!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Zwolle te beleven. Leuk voor deze zomer!