• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Children of the WaterTerug naar het overzicht

Zwemles in Soest zonder wachtlijst, al vanaf 2 jaar! En Self Rescue Cursus vanaf kruipleeftijd.
Zwemles in Soest zonder wachtlijst (2+) voor veilige, blije zelfverzekerde zwemmers! Geniet samen met je kind van vrijheid, plezier en rust als je in of bij het water bent. 

Met de Self Rescue cursus van Children of the Water leren baby's en jonge kinderen vanaf kruipleeftijd, middels privéles, in 10 dagen zichzelf te redden, mochten ze onverwacht in het water vallen. 

Samen met je kind ga je tijdens de cursussen op reis van de eerste overlevingstechnieken naar echt zwemmen. Afhankelijk van de leeftijd en ervaring van je kind, kan je op elk onderdeel van het traject instappen, of een specifieke cursus kiezen die het beste past.

Na de eerste Self Rescue cursus adviseren ze om door te gaan met de vervolg cursussen. Hierna kan je kind echt zwemmen.

Alle cursussen duren 10 dagen en zijn 1 op 1 met een instructeur. Informeer naar de mogelijkheden om binnen korte termijn te kunnen starten.

De zwemcursus wordt gegeven in het bijzondere therapeutische zwembad van De Blauwe Vogel aan de Bosstraat 77 te Soest, zodat er alle tijd en aandacht is voor ouder en kind.Aanmelden kan per mail of telefonisch, zie het informatieblok op deze pagina voor deze gegevens.

Voor meer informatie klik je op de roze button.

Tip: in onze uitagenda vind je toffe uitjes en tips om eropuit te gaan. 

Children of the Water

Bosstraat
Soest
Openingstijden Neem contact op voor data en tijden. Prijs Check de website voor het actuele tarief van de cursus. Dit kan via de roze website button op deze pagina. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Stoere buitenactiviteiten

Stoere buitenactiviteiten

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum. Wie is er als eerste over de stormbaan? Maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan of test je rij-skills in een mini-jeep!

Bekijk het aanbod