• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Restaurant en spelenTerug naar het overzicht

In de bossen van Maarn-Doorn ligt dit gezelllige, kindvriendelijke restaurantje-eetcafé met speelplek
Eet & Café Onder de Pannen is een gezellig, ongedwongen restaurant/eetcafé in de bossen van Maarn/Doorn.

De Menu-Kaart biedt een uitgebreide keus uit heerlijke broodjes, soepen, diverse voorgerechten, frisse maaltijdsalades, heerlijke vleesgerechten, smakelijke visgerechten, vegetarische gerechten en vrolijke kindermenu’s.

Voor de kinderen is er een speelhoek ingericht, maar de kracht van deze locatie is natuurlijk de mogelijkheid eindeloos buiten zijn en spelen! Terwijl ouders genieten en ontspannen is het voor de kinderen heerlijk om op het plein te ravotten, blaadjes te zoeken of om gebruik te maken van de outdoor bowlingbaan. Op korte afstand is er een mooie speeltuin en een groot speelveld. Al met al een geweldige plek voor een picknick, kinderpartijtjes of een feest!

Ook is er recentelijk een midgetgolfbaan aangelegd met een bos thema. Heerlijk geïntegreerd in de omgeving en gelegen aan de rand van het bos is het werkelijk een plaatje geworden. De hindernissen zijn gemaakt van hout en hebben betrekking op de natuur. De 12 holes bieden heerlijk vertier voor een gezellige ochtend of middag.

De midgetgolfbaan laat zich ook uitstekend gebruiken voor onze kinderfeestjes of een familiedag.

Klik op de roze websitebutton voor meer informatie.

Meer kindvriendelijke restaurantjes in en om Amersfoort vind je in de categorie ´Uit eten´.

Eet & Café Onder de Pannen

Maarnse Bergweg 1
3941 XR Doorn
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Stoere buitenactiviteiten

Stoere buitenactiviteiten

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum. Wie is er als eerste over de stormbaan? Maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan of test je rij-skills in een mini-jeep!

Bekijk het aanbod