Roadtrip VeluweTerug naar het overzicht

Een leuke roadtrip door de Veluwe met wat lekker voor on the go!

Dit is pas echt een leuk coronaproof uitje voor het hele gezin! Deze Roadtrip inclusief lunch to go start bij restaurant de Heerdt, gelegen in een mooi monumentaal pand in het dorpscentrum van Putten. Je kunt kiezen uit twee routes, een route van 80 en een route van 100 kilometer. De route voert je over de prachtige Veluwe via landgoederen en kastelen, schaapskooien en hanzesteden. 

Onderweg kun je op één van de mooie uitzichtplekken genieten van een heerlijke lunch to go. Dit arrangement is mogelijk van maandag t/m zaterdag. Reserveren is verplicht en kan tot één uur van te voren. Het afhalen van de lunch is mogelijk vanaf 11 uur. 

Wil je meer weten over deze roadtrip? Klik dan op de roze button. 

Op zoek naar nog meer coronaproof-uitjes? Kijk dan ook eens bij onze lockdown-tips!

VVV Putten

Kerkplein 1
BH Putten
Openingstijden Maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 19:00 Prijs €9,25 voor twee personen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Stoere buitenactiviteiten

Stoere buitenactiviteiten

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum. Wie is er als eerste over de stormbaan? Maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan of test je rij-skills in een mini-jeep!

Bekijk het aanbod